Baby nejdete alebo neviete niektorá ako ďaleko sú požiare od Rodusu konkrétne 6km odtiaľ miesto Reni Koskinou ? Lebo vyberáme dovolenku len nikde neviem nájsť ako sú tie požiare od toho vzdialene 😞dakujem
@petrastrbanikova a ako ti to pomôže v rozhodovaní? Vieš akým spôsobom sa šíri oheň, však?
@oli18 pretože boli sme včera v cestovke odporučila nám ho pani len nám nič nepovedla o požiaroch to som sa dozvedela až z netu..preto či náhodou to nie náhodou veľký ostrov kde bude Reni Koskinou odtiaľ poriadne ďaleko pretože neviem zistiť tie požiare ako sú od našej časti ďaleko
@petrastrbanikova Rhodos je maly ostrov, za par hodin ho autom prejdes cely.
do Reni Koskinou by som už nešla ani s požiarmi ani bez...🙂
@ka25 nespokojnosť?zitstili sme že v Grécku sú požiare len nevieme ako ďaleko by to bolo od našej časti 😟a pochybujem že pani v cestovke by nam povedala pravdu ak by vedela ze si tam kdesi poblizku 😏
my sme boli v Romanza mare ,nám sa nepáčila pláž , večer sa nebolo kam ist poprechádzat ,nakoniec sme chodili autobusom do Rhodosu alebo Faliraki...a tie požiare ti hrozia všade
@petrastrbanikova My sme boli v koskinou a nám sa naopak veľmi páčila pláž a more, keďže ide o malú zátoku, ale iné možnosti v stredisku nie sú, okrem pár supermarketov, je to vyslovene o dovolenke v rámci rezortu, príp.si zájsť do faliraki alebo rhodosu, čo je fakt blízko 10 min.taxikom. Čo som počula, požiare sú aj pri hlavnom meste, čo je blízko pri tomto stredisku.
@janajanajana dakujem ❤️Radšej pozrieme niečo iné teda 🙂
@petrastrbanikova My sme boli na Rodose pred pár rokmi, ale priamo v meste Rodos. Potom sme si požičali auto a prešli ho celý. Tak sme ocenili, že sme boli v meste, lebo všade inde zdochol pes. V meste to žilo, či vo dne, či večer.
Poziare na Rhodose su uz zahasene, take poziare su tam kazdy jeden rok, takze ziaden stres, uz vedia ako na to. Rhodos je nadherny, len treba vediet kam ist a nesediet na jednej plazi celu dovolenku a na tejto spominanej uz vobec nie ;)
Je tu horúčava aká nebola od 1987 r...aj 45 st..po
ziar uhaseny čo ja viem..chodia sms s výstrahou pred teplotami aj poziarmi
Neboj sa už je po požiaroch už sa na to aj zabudlo 🙂 život ide ďalej a ľudia ani nepocítili že nejaké požiare boli . Kľudne chod. Hlavne netreba citat správy lebo strašne zveličujú . Teraz som na Rodose. A rozhodne nie je maly ostrov , jeden z najväčších v Grecku takze nemusis sa bat
My sme boli pred dvoma týždňami v Porto Angeli, Stegna, páčilo sa nám, a takto pred siedmimi rokmi v oblasti Kolymbia, Lydia maris hotel, tiež spokojnosť...
@petrastrbanikova
Ahoj my cestujeme do tej oblasti v pondelok 10.08. a nemyslím si že sa máš báť . Požiare sú všade aj v Chorvátsku . A rhodos je na jednotku ****** . Je tam krásne len treba pobehať pláže . 😎😉
@janicka30 nakoniec ideme a tiež 10.8 😃😃😃takze letíme spolu 🙂
@petrastrbanikova
👍😎🏖😉
@petrastrbanikova Rodos je dost maly ostrov, kvoli poziaru by som tam t r necestovala. 6 km je pre poziar a dym z neho, ktory zakryje slnko, malina.