Požiare na ostrovoch

maminabobo
13. júl 2024

Vyberame dovolenku a obavam sa.poziarov hlvane v Grécku a na Cypre. Kedze je vyber už obmedzeny,hotely ktore sa nam páčia su na Krete,alebo Cypre, kde cez letne mesiace hori...som paranoidna?

januska12323
13. júl 2024

Horieť môže v lete všade. Kým nehorí nie je sa čoho báť.

bloger
13. júl 2024

@maminabobo Skôr si rozumná a zvažuješ všetky riziká.

janinah
13. júl 2024

Zazila som požiar na rodose a to ani nehorelo v našom letovisku,mne stacilo,že vypadol prúd ,vypla klima,dym nad morom,a cela ta atmosfera....odvtedy sa na ostrovy uprostred leta neunuvam

muchotrafka298
13. júl 2024

Skus pozriet take "zelensie" oblasti (grecke ostrovy napriklad Zakyntos alebo Thassos), aj ked v sezone je vsade proste sucho.Ja som bola na Kose, dvakrat, raz v juni a raz v auguste. V juni dva dni po mojom odchode evakuovali hotel, kde som bola pre masivne poziare. Druhykrat v auguste to bolo v pohode, ziadne poziare neboli. Kos je dost vyprahnuty ostrov, ako sme isli, tak vsade len sucho, spalena trava od slnka.
Na Cypre (juznom) som poziare nezazila, bola som v juli aj v maji.

misana84
13. júl 2024

Tak keď sa bojíte, tak ostatne doma… ale horieť môže aj u suseda…

mclissa
13. júl 2024

Treba zvazit poziar, burky, povodne, teroristicky utok, zemetrasenie, tsunami, choroby atd. A mozno aj lietadlo spadne, keby nahodou tak aj auto moze naburat, aj autobus. Asi bude lepsie zostat doma.

anonymous87
13. júl 2024

Mozno skor prilis opatrna. Nestastie sa moze stat kdekolvek… nemozes sa na to takto pozerat. Lebo to by si fakt ostala len doma (kde to tiez nie je uplne bezpecne… prikladam foto ako nam horelo doslova predo dvermi. A to tam boli aj sudy s olejom, cize 🤷‍♀️)… takze vyberaj dovolenku uplne s kludom anglicana…