Chcem sa poradiť s Vami skúsenejšími. Kde by sa nám oplatilo cestovať za teplom cca od 28. decembra? Mojou podmienkou je, aby bolo teplo na opaľovanie. Chceme ísť 2. Koľko cca € máme počítať, že nás výjde dovolenka na 1 osobu? Je možné, aby sme sa zmestili do 1000€ na týždeň?
Do 1000e urcite nie..ved to je Silvester, Novy rok...Oman cez CK ta v tomto termine vyjde 1700e/os napriklad...a letenky za normalne ceny do exotik budu uz tiez asi davno vypredane
Na týždeň do exotiky je dosť blbosť, ak to má byť ozaj exotika. Cesta ťa odvalí a keď sa telo spamätá, tak už budete baliť zase domov... Ten budget je v tomto termíne nereálny.
Ano je letenka. Letenka 900€ a budete byvat v bude.
Nereálne v tom. Termíne za tu cenu. Akákoľvek exotika za tisícku je podľa mňa nereálna
Thajsko letenka 600eur za 400 sa paradne najete ubytujete aj skuter si pozicate aj pamiatky pochodite.. ale bez cestovky. Teda na vlastnu past. A urcite aj 2 tyzdne... na menej by som ani nesla let 14 hodin s medzipristatim draha letenka.. my sme boli 21 dni 1200eur. Na hlavu
Budapest - Bangkok napr 28.12 do 4.1 830€. Ostane vam 170€ na ubytko
Blbá kombinácia, extra nízky budget a zároveň najžiadanejší/najdrahší termín z roka :D
Nie do 1000e na osobu exotika pocas silvestra sa nezmestite ani nahodou. Aj keby ste isli bez cestovky (co neviem ci si trufas, kedze podla tvojej otazky predpokladam, ze velmi necestujes), tak vacsinu rozpoctu zhltne letenka. Tiez je otazne, ci sa oplati cestovat cez pol zemegule na tyzden (minimalne 2 dni z toho je cesta) 🤷🏼♀️
@sisa_s myslis tento oman za 1700e na osobu? 🙈
@milanemila to sú presne tieto reči. Ešte zvyknem čítať Dubaj za pár korún. Kde ti ľudia bývajú, čo jedia??
Zakladateľka. December ešte ako tak, ale koniec do konca februára je top sezóna ja by som sa rátala min s 5 tis na menej ako 15 dní by som nešla.
@milanemila no pardon, tak nie "za", ale "od" 😀 ale pointa, ze to nie je do tisicky ani nahodou
Ako píšu vyššie. Nereálne. Teda pokiaľ ozaj nebudete spať na pláži a jesť "konzervy"
@sisa_s ano jasne, to som skor myslela, ze ako “odzubavaju” ludi a z 3400 pre dvoch je zrazu 4700 😂
@sono2 akoze aj keby dali uplne nejake low cost ubytko, tak v termine vianoce/silvester je aj to drahsie ako inokedy 🤷🏼♀️ a este v case ked cinania oslavuju novy rok a vsetci maju volno, to je tiez vtedy docela peklo cestovat.
@milanemila to je len kvôli sviatocnemu dátumu. Keď dajú ze od myslia najlacnejši termín a to sa Omán da kúpiť za 1700 na hlavu , len Vianoce a Silvester bez šance
@lakebabe ano da, ale toto co som sem dala je v termine kedy autorka chce cestovat, cize na ukazku ze v tom termine je vsetko drahsie vsade ci uz s cestoukou alebo bez. A nie ta cena od 1700 je na tento konkretny termin a pri inych terminoch je ina cena od…proste je to zavadzanie, ale myslim ze to kazdy kto cestuje s cestovkami je zvyknuty na vselijake vymyslene “letiskove a palivove” priplatky atd.
@milanemila jasne s tým už človek ráta, kým nevidím konečnú sumu je to cele odrb. Ale za tisícku si neviem predstaviť exotiku ani mimo Vianoc
@lakebabe tiez si myslim, ze na akukolvek exotiku je toto maly budget kedykolvek.
Skus Kapverdy. Je tam celerocne stale pocasie. Tusim, ze tam ide pravidelna linka z Lisabonu.
Skus Kapverdske, my sme leteli 3.1, úžasné pocasie ..zo snehul do bikin..
@autor Neviem co uplne beries za exotiku,ale pokial ti vystacia kanare, ostrov fuerteventura tak:
-letenka tam z viedne 5 januar 86eur
-letenka spat 12 januar 158eur
- super hotel, all inclusive hned pri plazi - nazov Hotel Riu Olivia Beach resort - 898eur pre dve osoby, takze 449eur osoba
Dokopy sme na 693 eur. Na kanaroch sa urcite oplati pozicat auto, cena auta na tyzden 170eur, ked ste dvaja tak 85eur na osobu,plus dajme tomu cca 25 eur benzin na osobu. Uzasna zoo s krmenim ziraf 35eur atd atd
Ttoto som vyskladala doslova za 3 minuty, asi by som mala svoje znalosti predavat za peniaze haha ;D viem ze to nie je exotika ako thajsko ci indonezia, ale s tvojim budgetom si myslim ze je to viac nez super
@sono2 dubaj sa da pomerne lacnejsie ked ides na vlastnu past. Nie sice rezort ani luxus ale taky standard.len clovek musi vediet kam ist, cize najlepsie ked ti niekto poradi ( cestovatelska poradna na fb napr.) Ja som to mala lahke lebo som bola s miestnymi, takze ma povodili kade tade.
Ten budget je prilis maly, pretoze tam mas najdrahsi termin co je a to medzi Vianocami a Novym rokom. Pretoze tam mas 31/12, co je top termin. Ked chces ist za teplom a kupat sa, tak Europa nepripada do uvahy, treba ist bud smer Azia alebo Karibik. A kedze je to velmi ziadany termin, letenky su drahe, neviem, kolko by Ti ostalo na ubytovanie a ci by si sa vobec letenkou zmestila do tvojho budgetu.