Poraďte vhodné miesto na prebalenie dieťaťa v Michalovciach

kristineckaa
3. júl 2019

Ahojte. Prosím o radu, kde v čo najväčšom súkromí a čistote si môžem prebaliť, trochu umyť a prezliecť dcérku po dlhej ceste autom. Buď niekde v Michalovciach alebo cestou do Klokočova.
Možno niekde na benzínke alebo v nejakom obchode?
Ďakujem za každú radu.

emmusska
3. júl 2019

@kristineckaa v nakupnych centrach su prebalovacie pulty, ale neviem ci tam niekde po ceste, v aute sa neda? Na sedacke, cista voda, vlhcene obrusky?

mogaa
3. júl 2019

osobne si myslím že keď ju prebalíte v aute alebo niekde na lavičke v parku, bude to hygienickejšie ako na verejných toaletách...vlhčené obrúsky alebo plienka a voda...nemusíte ju umývať....

korunka1
3. júl 2019

Neviem odkiaľ pôjdeš, ale v DM...pri vstupe do mesta od Prešova, OC Opidium tam majú WC aj s prebaľovacím pultom, kde by som svoje dieťa položila aj ja 😀. Je to síce pre zákazníkov, ale sú tam fajn predavačky alebo kúp dajakú sprostosť.
Ďalej je tesco, tam je tiež dáka miestnosť, ale v akom stave netuším

asia83
3. júl 2019

@mogaa Na lavičke v parku...divadlo pre okoloidúcich...ďakujem pekne.

river_song
3. júl 2019

Tak v parku na deke za stromom, aby si nahodou nepohorsovala miestne zeny a nerobila im divadlo🙄😂 🙈
@asia83 aby si da nepototo z pohľadu na prebalujuce sa dieťa 🙈😂

0silvia0
3. júl 2019

@asia83 všetci okoloidúci túžia cumiet na ocikane a okakane dieťa, zas neprehanaj🥴 A určite sa v parku nebude prechádzať práve v tom čase vzorka všetkých miestnych pedofilov😱, dá sa to aj decentne aby nič nebolo vidno keď už ide o to... 😉

bluka2
3. júl 2019

@asia83 tebe nejako dlho trvá prebalenie? Lebo mne sa aj v rušnom parku podarí prebaliť bez najmenšieho problému, keď akurát okolo nikto nejde ;)

river_song
3. júl 2019

@bluka2 keby aj isiel okolo niekto, je velmi mala pravdepodobnost ze si to vôbec vsimne a aj keby, tak mu to nebude vadiť... Čiže počet pohoršených okoloidúcich -0 😏

kristineckaa
autor
4. júl 2019

Veľmi pekne Vám ďakujem za pomoc.
To len v prípade že by bolo škaredé počasie a prebaľovanie v parku by nebolo možné a tiež v prípade keby mi malá v aute vracala. Vtedy by som si ju radšej umyla s teplou vodou.