Poraďte ubytovanie v Slovinsku pre rodinu s deťmi.

roklin
3. feb 2020

Popradíte prosím ubytovanie pre rodinu s dvoma detmi 7 a 3 roky v Slovinsku? chceli by sme skor penzion, chatu ... Lokalita okolie jazera Bled ale nieje to podmienka. Za každú radu ďakujem .

michu_
3. feb 2020

Je tu aj skupina 'cestujeme s detmi

bbebe
3. feb 2020

Jazero Bled neodporucam ani len navstivit nie to sa tam ubytovat 🙂 my sme tam boli a je to zbytocny vylet, hlavne hore tej hrad je onicom.

diewcatqoo
3. feb 2020

Slovinsko je krasne - aj jazero Bled, aj okolie. My sme boli minule leto s 2r dietatom, byvali sme v hoteli Lovec, par metrov od jazera - vychytali sme brutalnu zlavu, bola to posledna volna izba. Super ranajky, wellness, detsky bazenik, pozicovna bicyklov (aj s detskymi sedackami)...
Co sa tyka Bledu, tak jazero a jeho atrakcie sa daju zvladnut za den, ale je to super vychodisko, ci do hor, ktore su odtial na skok, alebo k moru, prip. do Talianska. Z Bledu do Portoroza su to necele dve hodky autom.
Tento rok planujeme opat vylet so Slovinska. Ak si chces uzit aj hory, aj more, tak Slovinsko je fajn.

vrds
3. feb 2020

@roklin
Toto odporucam aj s polpenziou do 1300€

len_tilka1
3. feb 2020

Nechoďte k Bledu, ale k Bohinjskému jazeru. Je to kúsok odtiaľ a neporovnateľne krajšie. Cez booking sme mali apartmán v chate, nááádherná príroda, k Bledu sme šli jeden deň na výlet ale bolo sklamaním. Bohinj stojí za to.

xjakubikovak
4. feb 2020

@len_tilka1 @bbebe prečo nie Bled? ja som tam tiež zvažovala dovolenku. Fotky vyzeraju krásne, to je realita až taká zlá??😯

len_tilka1
4. feb 2020

@xjakubikovak Nemyslela som to zle, ale Bohinj a okolie je omnoho krajší- až neuveriteľne priezračná voda v jazere, a potoku, vodopád, lanovka... ak chceš pošlem ti nejaké foto, pre porovnanie... k bohinju by som sa ešte vrátila ale bled- stačila mi okružná jazda autom...

xjakubikovak
4. feb 2020

@len_tilka1 aha tak 🙂 fotky by potešili 😊

len_tilka1
4. feb 2020

@xjakubikovak pošlem ti do ip

janeinka
4. feb 2020

ja odporucim este inu cast Slovinska - Kamnisko-Savinjske alpy. menej turisticke ako Triglavsky narodny park a rovnako krasne. Pozrite si Logarsku dolinu, je tam vela fariem, usadlosti s ubytovanim, vhodne pre deti. My sme boli iba na dva dni a bez deti spali sme na chate. A pred 2 rokmi sme boli s detmi (1,5 a 4r) na par dni v udoli rieky Soca - pri hraniciach s Talianskom. Ubytovanie sme mali v meste Tolmin. V okoli je veeeela moznosti na vylety aj s detmi, ubytovanie na kazdom rohu. Vsetko je blizko autom, do polhodinky. Boli sme koncom augusta, ludi bolo este dost, ale nebola to ziadna prepchata masovka. Mozem do spravy poslat nejake fotky, alebo blizsie info, ak by si chcela. Hned by som isla zasa!!

roklin
autor
7. feb 2020

dakujem Vám všetrkým za cenné rady a skúsenosti.😉

sinnovea1
4. feb 2023

@janeinka Ahoj, môžem poprosiť do správy tip na ubytko v Slovinsku? vďaka 😊

sinnovea1
4. feb 2023

@roklin Ahoj 😊chcem sa opýtať, či a kde konkrétne ste v Slovinsku nakoniec boli, vďaka!

patkanik
6. feb 2023

@sinnovea1velmi rada: Isli sme dve rodinky, 3 male deti. Rozhodli sme sa pre dve rozne miesta. Aby sme za tych 7 dni strategicky stihli co najviac. Prve ubytovanie sme zvolili v mestecku Pliskovica : Apartma Čuk. Na prizemi byvali domaci. Velmi mili dochodcovia. Ich syn vedel po anglicky. Mali sme hore cely apartman: Tri izby, kuchyna, dve kupelne, velky balkon. Odtial sme navstivili Predjama hrad a Postojna jaskyna. Druhy den k moru ( Piran, Koper).
Druhe ubytovanie uz na severe: Suzana Apartment, Radovljica. Cele prizemie s terasou a pristupom do ich zahrady. Deti mali radost, kedze domaci mali kona, capa😀a macku. Mne trosku vadil ten zavan stajne a muchy🫢Ale aj tak sme cele dni boli na vylete. Presli sme si jazero Bled, Vintgar roklinu, Kranjsku Goru, Vodopad Peričnik. Chlapi raft na Soči jeden den. Takze, je tam co vidiet a teda nas to uplne dostalo😌Boli sme v polke juna, nebolo vela ludi. Cez hlavnu sezonu to musi byt uz dost rusne.

patkanik
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
patkanik
6. feb 2023

@sinnovea1 pytala si sa inej, ponukam nase skusenosti😄

sinnovea1
6. feb 2023

@patkanik skvelé, veľká vďaka 😊a čo sa týka cien, ako tam je? príp. stravu ste riešili tiež ako? ešte raz vďaka 😉

patkanik
6. feb 2023

@sinnovea1 tak, potraviny vtedy v lete o 10-15% viac ako u nas. Ale neviem ako po novom roku, kedze zdrazelo aj u nas🙄 Ranajky a vecere sme si riesili na ubytovani, desiate kvoli detom sme si tiez nachystali na cestu. Obedy sme si dopriali. Vacsinou boli porcie take velke, ze sme si aj dali zabalit a dojedali na olovrant/ veceru.Dozy vziat so sebou😄.

patkanik
6. feb 2023

@sinnovea1 treba sa pripravit, ze sa vsade plati za parkovanie. Bud su automaty alebo pan co vybera ( aj kartou sa da ). cca 4-5€/hod.