Poraďte ubytovanie v Chorvátsku so slovenským majiteľom

dadka13
29. máj 2013

Bývali ste v Chorvátsku u slovenského - resp. slovensky hovoriaceho majiteľa? Dajte referencie 🙂 🙂 🙂

obcansr
29. máj 2013

@dadka13 no nebývali sme ale viem o jednom čo ma app v Trogire on je oravec , daj si do googlu ubytovanie v chorvátsku Peter Triebel a ti to vyhodí

iguska
29. máj 2013

my ideme prvykrat do Chorvatska, Starigrad-Paklenica, je to Villa Santa Maria. Slovaci majitelia. mam to cez zamenej.sk.
dufam, ze to tam bude pekne 😎

dendy1
29. máj 2013

@dadka13 a prečo by mal hovoriť slovensky, alebo byť slovák?

dadka13
autor
30. máj 2013

@obcansr - Ďakujem - idem to kuknúť 🙂
@iguska - tak dajte potom referencie - a prajeme peknú dovolenku 🙂

@dendy1 - my chodievame do chorvátska k slovenskej rodine - teda už nie sú slováci 😉 - a mám také lepšie skúsenosti - hlavne čo sa týka tej ustretovosti domácich - hlavne služby, ochota -možnosti ochutnávky domácich výrobkov, ovocia ... a tak - taká tá srdečná slovenská nátura 🙂 🙂 🙂 🙂

obcansr
30. máj 2013

@dadka13 ahoj kukni na stránku www.kastela-travel.com alebo kukni Piesočná pláž Chorvátsko. Poraďte kde máme íst? tu na mk a je tam slovenka ktorá ponuka ubytko pri trogire ma aj fotky kukni tam

dadka13
autor
31. máj 2013

@obcansr - ďakujem 🙂 🙂 🙂

amatas
31. máj 2013

@dadka13 ahoj, pozri si moje albumy a stranku. Sice nemam vlastne apartmány, ale priamo v meste máme kanceláriu, sme tu 2 Slovenky a poradíme, vybavíme, dohodneme s majiteľom všetko potrebné. nemusíš ani sama hľadať po stránke, kľudne napíš mail s požiadavkami a my ti čoskoro odpovieme 🙂

nataliasarron
20. jún 2013

Ahojte kočky ... nam sa podarilo v jednej sutazi vyhrat ubytovanie v chorvatsku na 7 noci, na ostrove Vir. ubytko je pre 2 dospele osoby a dieta na pristelke. My vsak mame uz dovolenku rezervovanu a tak by sme chceli aby to niekto vyuzil. Ak by ste mali zaujem viac info a foto poslem do IP ... na cene sa dohodneme 😉 Urcite budete spokojne 😵 😵

stanislavao
20. jún 2013

@dadka13 my sme boli v tucepoch Apartmani Tri palme. Majitelova manzelka je slovenka. tucepi super, majitelia super, vsetko super.

alla99
3. júl 2013

@iguska napiš ci si už bola v apartmane Villa Santa Maria v Starigrad a či si bola spokojná, pretože aj ja tam idem a mam určite pochybnosti

iguska
3. júl 2013

@alla99 neboli sme ešte, ideme až 11.-18.8.

beas
7. júl 2013

@iguska , dobrý deń, chcem sa vas opýtať čí ste už boli na dovolenke v chorvatsku... mam zaujem kupit kupon, len chcem vediet ci je to tam pekne... dik beas

iguska
7. júl 2013

@beas ideme až 11.-18.8., takže neviem aké to tam, len dúfam, že OK

psotka
17. júl 2013

@amatas -- možem poprosit vyhladat lacné ubytovanie na ostrove KRK -- 2dospelé osoby +1 dieta /10 rokov/,,

amatas
17. júl 2013

@psotka
Pekný deň,

Žiaľ ubytovanie na ostrove Krk neponúkame, len oblasť Trogiru, to znamená ostrov Čiovo, prípadne Kaštela, alebo ostrov Drvenik Mali 🙂
Ak sa rozhodnete pre ubytovanie v našej oblasti, pokojne nás môžete kontaktovať 🙂

iguska
20. aug 2013

sme sa v noci vrátili zo Starigrad Paklenica, boli sme vo Villa Santa Maria, ktorú vlastnia mladí manželia Slováci. nám sa páčilo, aj ubytovanie, aj strava. chodili sme na okolité pláže. len poviem, že týždeň nestačil 😎

podebrady
20. jún 2014

iguska ako ste sa mali minulý rok vo Villa Santa Maria?my sa tam chstáme v auguste

iguska
21. jún 2014

@podebrady dobre bolo, postarané bolo o nás dobre. k pláži taká príjemná vychádzka. deti sa nesťažovali, tak pláž asi nebola až tak ďaleko 😎

podebrady
22. jún 2014

mohla by som vám zavolať, chcela by som sa opýtať viac

marek408
22. jún 2014

@dadka13 Skús pozrieť, Chorvátsko - Petrčane, penzóny krásne, more, su tam slováci, (solaristravel.sk)

frisnica26
18. feb 2016

@iguska dobrý , ako tam bolo ak sa smiem opýtať?

iguska
18. feb 2016

My sme boli spokojní. Po prvýkrát v CRO. Síce nie hned pri pláži ale to nevadilo. Aj tak sme chodili po okolí

22121981
21. feb 2016

Chceme ist prvy krat s detmi na dovolenku do Chorvatska ,nie velmi daleko ,poradite?

miriamkela
21. apr 2016

@dadka13 skus moju skupinu ja tu žijem https://www.modrykonik.sk/group/8230/ mame aj apartmanovy dom na ostrove VIR 😉

anett20
21. apr 2016

@podebrady dobry den boli ste spokojny vo vile santa maria?je tam pieskova plaz?

podebrady
30. apr 2016

Dobrý deń, ubytovanie bolo pekné, veĺkú izbu s veĺkou terasou sme mali, pláž je mala kamienková a blízko vily, ak chcete pošlem vám fotky na mail.

anett20
1. máj 2016

@podebrady poprosila by som Vas o fotky,mame dvojrocnu dceru a neviem ci to nieje daleko z ubytovania na plaz a je blizko aj dake centrum s obchodikmi?dakujem

frisnica26
1. máj 2016

aj my ideme s ttrojročným synom ale nevieme kde presne by to bolo naj

podebrady
2. máj 2016

na pláž je to kusok možno 2-3 minutky, takže supoer a na pláži je veľa stánkov so suvenírmi oblečením, na pláži je reštaurácia, kde výborne varia

podebrady
2. máj 2016

teraz pozerám, že my sme boli vo vile Vera v Starigrad Paklenica