Dobrý deň baby,
obraciam sa na vás, lebo som už mierne zúfalá.
Chceme ísť ku moru ale neviem nájsť takú tú správnu cestovku.
Má niekto skúsenosti s www.travel.sk ??? Ja poznám len také ako Satur, Fifo, Hydrotour... no tu sú lacné a krásne pobyty. Len sa bojím aby sme neostali niekde na letisku bez peňazí :D lebo nikoho nepoznám čo by cez nich išiel 🙂
Viete poradiť dobrú a lacnejšiu cestovku s ktorou ste boli spokojné?
Dovolenky bez cestovky 👌👌👌
🙂 ale to je nazov dovolenky bez cestovky. dajte si kludne do google vyhladavaca. Ja cestujem tento rok na dovolenku do Bulharska, vyberiete si destinaciu a na kolko dni chcete ist a emailom vam poslu presne rozpis kolko to bude stat- aj ci polpenzia,all inclusive atd. + vybavia aj letenky (zaslu emailom), aj transfer z letiska na hotel a potom z hotela na letisko ..
mna vysla letecky na 11 dni do bulharska s ranajkami dovolenka na 385€
Jáááj. nepochopila som to 🙂 idem mrknúť. Ďakujem za tip 🙂
Ahoj,travel.sk je cestovná agentúra tj. Ponúka zájazdy mnohých cestoviek. Podla mňa dnes už nemas istotu skoro u žiadnej ck, a ako píšu baby, dnes ťa oveľa lacnejšie a lepšie vyjdú dovolenky na vlastnú päsť,letenky zoženies za pár eur a ubytko detto.
My sme sa vratili prave z Egypta, kam som na vlastnu past nechcela ist, boli sme s Fischerom a uplna spokojnost. Vsetko bolo vzdy zariadene, delegatka k disp.24 hod denne.
Ideme štvrtok cez travel.sk, ja som myslela, že to je len cestovná agentúra :D
Turancar