Poraďte prosím stránku na last m inute

zuzu1304
18. júl 2018

Kocky viete mi prosim poradit nejaku stranku, kde najdem vyhodne last minute pobyty pri mori, take zo dna na den letiet. Dakujem velmi pekne!

misinka26
18. júl 2018
melody5
18. júl 2018

@zuzu1304 skus Invia,ja som si tam pred chvilkou zarezervovala dovolenku.Tento rok sa mi to zda s Last Minute ponukami horsie,aj ked asi podla toho kam, my sme chceli Grecko.

novana
18. júl 2018

@melody5, z roka na rok je ponuka menšia. Neviem, či CK robia menej kontraktov alebo... ? Zájazdov LM je málo a pomaly nie je čo vybrať. ☹

pininka
18. júl 2018

@novana mne hovorila znama z cestovky, ze vacsina velkych cestovieo tlaci na to, aby sa kupovali viac firstmomenty. A ozaj su tam aj lepsie podmienky, lenze nie kazdy si moze dat zarezervovat zajazd uz v januari, ci uz praca, chorlave deti a pod. Ja som zbezne pozerala LM, ta pre vacsiu rodinu je to cista katastrofa. Ale pre dvoch niektore ponuky su fakt bomba.

gabci_gabca
18. júl 2018

Cez inviu pozeraj, tam sú ponuky z viacerých cestoviek 🙂

novana
18. júl 2018

@pininka, áno, teraz veľa ľudí zrejme kupuje FM. Predtým som si mesiac dopredu vybrala zájazdy, ktoré ma zaujali, a 1-3 dni pred odletom za cca polovicu kúpila. Dnes nie je šanca pár dní pred odletom kúpiť zájazd, ktorý by spĺňal moje kritériá.

zuzulkazu
18. júl 2018

Jedine nejaku rakusku nemecku ck lebo tu fakt nic nieje v ponuke

janinka007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dankovicova
18. júl 2018

Buď cez tú inviu alebo si potom pozeraj cez stránky cestoviek zvlášť 🙂

osky
18. júl 2018

@misinka26 super stranka.dik

zuzu1304
autor
18. júl 2018

@melody5 presne aj my hladame Grecko. Ale momentalne su hrozne vysoke ceny. Boli sme 3 roky po sebe v rovnakom hoteli, vzdy bola vyborna cena no tentokrat je dokonca vypredany. Neviem ci ide tento rok viacej ludi na dovolenku alebo ck zazmluvnili menej zajazdov.

melody5
18. júl 2018

@zuzu1304 Je to možné. Nakoniec ideme na Korfu, veľmi som si vyberať nemohla, kvôli rozpočtu.V auguste sú ceny oveľa vyššie, takže ideálne niečo teraz.Držím Ti palce!

hettinka
18. júl 2018

@zuzu1304 ľudia nechcú chodiť do Turecka, Egypta a Tunisu, tak Grécko a Španielsko sú vypredané a drahé.

oli_
11. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

Ahojte! Ja využívam na kúpu zájazdov Invia.sk, aj s nimi spolupracujem. Ak máte záujem, viem vybaviť zájazd kúpený cez Inviu ešte o trošičku lacnejšie. Viac info v SS.

oli_
14. júl 2019
Používateľ oli_ je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od oli_.

ešte dopĺňam link, kde si vyberám zájazdy ja, ak niekam cestujem: http://bit.ly/Invia-Top-Zajazdy