Ahojte viete odporučiť hotel v turecku oblasť (Lara,Side) ideme prvý augustový týždeň a neviem si vybrat.Dakujem 🙂
Titanik je ekcelentny... Neskutočný luxus, čistota, žiadne tlačenici pri jedle, jedlo stále dopĺňané, naozaj všetko k dispozícii a značkové... Ani len tie plážové osušky tam netreba brat, aj tie sú stále k dispozícii...
A ešte aj 15 min od letiska....
@oliverceky Nad tým premýšľame boli ste?
@moskova1983 Boli sme vlani a perfektne bolo. Chodia tam aj Puškárová + Švajda. Tento rok chceme tiež do Lary, ale vyskúšať iný hotel. My v Turecku iba Laru, je to blízko letiska a luxus.
My sme boli 2x v hoteli Kumkoy. Pekny hotel, vyborne sluzby, ale citit uz, ze by potreboval trosiiicku obnovit ci ozivit. Ale aj tak odporucam. Vyborny hotel je Alba Queen, aj tam sme boli 2x.
@oliverceky Puskarova a Svajda su zárukou kvality hotela? 🙂 hadam nie... To som si len trosku rypla, neber to v zlom 🙂
my sme boli v Ali Bey Clube v Manavgate, my sme boli maximalne spokojni,s jedlom, s personalom, izbou... maju vlastny aquapark, tenisove kurty... dala som recenziu aj generalnemu riaditelovi vo firme kde som robila a rok na to tam sli aj oni 🙂
Caute tak dovolenka kúpená ideme do Delphin Imperial v Lare dúfam že bude fajn.Ide niekto 30.6. ešte do Turecka?
A DAKUJEM ZA REAKCIE 🙂
@moskova1983 Dobrý výber! Potom rada uvítam recenzie.
@oliverceky jasné určite napíšem
@moskova1983 V Lare sú všetky super, napr. Titanic.