Ahojte, viem, ze tato tema je nesmrtelna ale chceme ust v oktobri do turecka a pozeram ponuky na nete no nevieme sa rozhodnut cez aku cestovku. Ake mate skusenosti? My sme boli cez hydrotour bez problemov, ale terminy do turecka v oktobri nemaju:/ na koala tours su najhorsie recenzie na hechhter zase dobre no nepoznam tu cestovku. Navyse vela recenzii su starych niekolko rokkov ake mate aktualbe skusenosti?? Dakujem
Satur, teraz sme sa vrátili a bolo super
Cez Hechter sme boli v Turecku viac krat, hlavne v hoteloch, kde bol aj slovensky animator a vsetko bolo bez problemov. Naopak s Koalou sme boli len raz na Krete a bola to najhorsia dovolenka a pristup vobec.
Fischer, orexravel, satur, hechter, kartago, koala su spolahlive cestovky. Ide hlavne o hotel, ten si dobre popozeraj aby ste boli spokojni
Dakujem za tipy a ktorym cestovkam sa mam vyvarovat?
Nasla som nadherny hotel od kartaga ale ket je o 5 rano z ba a neviem ako sa tam dostavit:/ na spominanych cestovkach taky nebol ako tento
@ela_79 o aku sluzbu islo?
@ela_79 aha, to chapem, tak to mala cestovka uznat v reklamacii
podla mna to zbytocne riesis, este sa nam nestalo, ze by bol nejaky problem s cestovkou... a chodime s roznymi..
hydrotour a Satur su overene, ale maju aj najdrahsie zajazdy..
Fifo, Firotour, Tiptravel, Tatratour a Koala tour mas take s priemernymi cenami a nemali sme nikdy ani s nimi problem..
Fisher v pohode, taky priemer tiez...
Vobec nemusis riesit cestovku.. vyber co sa ti paci, ked by nieco, delegat je vsade a pomoze tak ci tak... jedine rozdiely byvaju, ze niektore cestovky maju animatorov atd
Ja napr. rozmyslam teraz nad CK Vitkovice, su to cesi , su uz aj na SK a videli sme par ich zajazdov a celkom fajn aj sme zazili ich animacie a program, ked sme raz boli v Chorvatsku este davnejsie a pacilo sa mi, co robili pre hosti...
Teraz sme boli v Turecku s Fisherom , v Omane som bola s Hydrotourom, ten je asi najlepsi, ale aj najdrahsi
Dakujem pekne ide oto ze ja iba cez net resim fovilenku lebo niesom na sk neviem ze ked im vsetkym napusem aby my zaslali ponuku ci taslu popravde nemam xasunklikat na datumy a hotely nato potrebujem kopec casu Neviem ci pisat na fb alebo stranku..
My chodíme so Satur alebo Globtour, do Turecka asi skôr Satur by som vyberala.