Ahojte. Prepacte mi to, ja viem, ze toto je zrejme opakovana tema. Prvy krat hladam dovolenku. Chorvatsko - apartman- co najblizsie k moru, idealnu plaz pre deti. To su moje podmienky. Ziadne masove preplnene plaze, nemusi to byt ziadny luxus ani bazeny, ani atrakcie. Proste pokojne miesto s peknou plazou. Ktore ste boli viac krat a viete porovnat napiste mi prosim pekne konkretnu oblast, dedinu, mesto, miesto cokolvek co mi pomoze. Budem nesmierne vdacna 🌞🙏
@biibiana ostrov Pag- mesto Novalja a plaz Cista plaža,pre deti ako stvorene
Dievcata zabudla som spomenut, ze nechcem ostrov. Boli sme uz(s manzelom ako bezdetni) na ostrove a vadia nam hygienicke zalezitosti na toalete 😀 Teda predpokladam ze ostrov nema vybudovanu kanalizaciu.. Alebo sa mylim? Mame 3 deti do 8r. Pojdeme autom.
@stanulienkat Zaton nie je preplneny?
@biibiana bola som tam pred pár rokmi, bolo dosť ľudí. Nie mega veľa, ale dosť. Pravdupovediac, neviem, ktorá lokalita nebude preplnená. Podľa mňa tento rok ľudia nebudú mať veľa peňazí na drahé dovolenky a Chorvátsko bude preplnené. Ale to je iba môj názor.
@stanulienkat To mas asi pravdu :-/
Nam sa velmi pacila Pula. Nadherne mesto, krasne plaze, cista voda
@lucifuk212 Dakujem a kedy ste boli? Pulu som veru este nepozerala
@biibiana boli sme koncom juna, este tam nebolo tolko rodin lebo deti este nemali prazdniny a teploty boli super okolo 30 stupnov. My sme to vtedy spojili s koncertom v amfiku, takze v tom case tam bolo kopec mladych ludi 😀 Ale hlavne tam bola rychla cesta (cca 6 hodin aj s prestavkami cez Rakusko a Slovinsko). Ak by ste vsak nenasli v Pule, tak cela Istria je krasna a podla mna velmi podcenovana 🙂
@biibiana tak na Pagu napr. máš úplne normálnu kanalizáciu, rovnako na Murtery, na Korčuli... Neviem kde ste boli ale to, že tam nebola kanalizácia, bola skôr výnimka.
Rogoznica, kopec miest na kupanie a teda ziadne preplnene plaze. Nam sa tam velmi paci, ideme uz tretikrat.
@biibiana my sme boli minulý rok v Briste. Veeeeelka pohodička, krásne, čisté a nepreplnene pláže. V blízkosti krásna Podaca a ďalšie oblasti..
My chodíme do Omišu- Duće boli sme tam asi 5x aj bez detí aj s deťmi. Máme tam už "svojich" kam sa chodíme ubytovať.
Dakujem dievcata velmi ste mi pomohlo
@biibiana v Chorvatsku som este nebola na ostrove bez normalnej kanalizacie a pitnej vody v kohutiku. 🤷♀️
mne sa zdá, že ste tu poväčšine vymenovali tie najväčšie masovky
@simsalabim Ano? Tak to je super. Toto si uz nepamatam, ako dieta som bola v chor.3x ale na tieto veci si ozaj nepamatam. S drahym sme boli pred rokmi na Corfu v Grecku a nepacilo sa nam, ze sme toaletny papier museli davat do kosa..dost to zapachalo..odradilo nas to velmi.. nie sme nejake fajnovky 😀 ale toto ozaj nie..
@biibiana to je specialita Grecka. Nie Chorvatska. Tam maju normalne wc rury.
Nám sa páčilo veľmi Pag Mandre, celkom kľudná oblasť a keď sme chceli úplný kľud chodili sme na pláž Sveti Duh, kúsok dalej, kde nie sú žiadne apartmány iba malý kemp. Bola tam mala reštika, chodili sme tam každý druhý deň. Na Pag sa dá ísť mostom, alebo trajektom a s kanalizáciu nebol žiadny problém, ani s vodou. Boli sme už na rôznych ostrovoch, dokonca aj na iba 3km dlhom a nikdy s tým nebol problém. A celkom fajn bolo aj na Čiove časť Slatine a na Fažane pri Pule. Na Fažane sme boli pred dvomi rokmi, pre deti super a bolo dosť málo ľudí, čakala som viac, ale to bol rok, keď začala korona, takže to mohlo byť aj tým, lebo Istria v sezóne býva preplnená. Nieje to veľká oblasť a bolo tam všetko. Mala tržnica, obchody, opičia draha , ihriská, boli aj koncerty na pláži a niekoľko km sa dalo ísť popri pláži. Dalo sa behať aj bicyklovať. Jeden deň sme boli aj v aquaparku v Poreči Aquacolors aj v Pule v amfiteátri a v aquariu. Na Istrii je výhoda, že môžeš chodiť na výlety po celej Istrii a máš všetko dosť blízko. No a mňa napríklad taký Nin, Zaton či Rab Lopar nenadchol. Kopu ľudí a piesok máme všade. Voda akoby špinavá. My preferujeme kamienky a priezračnu vodu. A je aj dôležité vybrať dátum, lebo prvé dva týždne augustové je ľudi najviac. My chodíme posledné dve augustové týždne a to je o dosť menej. A samozrejme ubytovanie do Max. 200m od mora, najlepšie do 100m. Čo sa týka WC na nezaplatenie.
Zaton/rezort a Rajska plaza na Lopare su v lete preplnene. A najma ten Lopar teda
@biibiana ak mas maličké deti, ideálne pre vás bude Nin, alebo Zaton. Plytká vodička, tepla, piesocna plaz.