Zdravím dievčatá 🙂 je to veľmi súrne. Prosím vás potrebujem poradiť čo najlacnejšie ubytovanie v centre Ríma. Môže to byť aj niečo staršie, žiadny luxus, ide nám len o prespatie na 3 noci. Je to súrne!!! Niečo do 80€ na izbu na 3noci ak by sa dalo...neviem či nie som veľmi náročná, ale dúfam, že aj vďaka vám sa nám niečo podarí nájsť 🙂
@jasmin99 my sme boli presne pred 4 rokmi, byvali sme blizko autobusovej stanice, co je sirsie centrum a na noc sme platili 80 eur pre 2 osoby, a to sme hladali lacne ubytovanie. Hotel mal veeeelmi daleko od luxusu. Ale vela stastia 🙂
@janinah ďakujem, ide sa hľadať
@kindervajicko heh ďakujem 😀 veď pozerám, že všetko je dosť drahé
ale nemáte niekto prosím vás tip na konkrétny hotel/penzión/hostel?
Odporucam tento camp: http://www.booking.com/hotel/it/camping-village...
Je krasny, cisty, blizko pamiatok, je tam supermarket, restauracia, ubytovanie v klimatizovanych chatkach s prislusenstvom vratane kuchyne, bazen, ... Asi 50 m je zastavka busu, ktorym sa dostanes na stanice metra a pohybovat sa v Rime metrom je pohoda... Dole na recepcii si kup trojdnovy listok (alebo aj viacdnovy), to ti povedia, ake maju a plati na celu mestsku dopravu.
Veď pozri cez booking. Tam je toho kopa a da sa nájsť aj za 25 EUR na noc.
@dominikav123 pozerala som toho veľa, ale niečo LACNÉ v CENTRE MESTA som nenašla
@jasmin99 airbnb
DAJTE SI DO GOOGLU ,,bed and breakfast roma" a nájdete toho habadej.
@gazah
@obsadenemeno
@dominikav123
@jaja1979
@kindervajicko
@janinah
prosím vás, pomôžte mi...ako vymažem diskusiu? Som tu nová a neviem sa tu ešte orientovať
@jasmin99 ahoj my sme v Ríme boli a mozem ti povedať úprimne ze lacné a v centre sa trochu vylučuje. Ja som si otvorila mapu Ríma, booking.com a mapu Rímskej MHD a hľadala som niečo na linke metra. Bývali sme kúštik od stanice metra meno si nepamätám ale bol to krásny hotel s raňajkami a v centre sme boli za chvíľočku. Trojdňový MHD lístok bol tie lacný v porovnaní s hotelom v centre.
Ahoj, my sme boli tu: Le Camere Della Principessa B&B - je to jednoduche a na pomery Rima lacne, ale stale to stoji dvojnasobok tvojho rozpoctu... 10 min peso od kolosea, cize super lokalita. Nevyhoda je, ze je to v podstate v "podzemi" - izby su pod urovnou zeme, len okno mas na urovni chodnika... ale na prespatie stacilo. Inak ciste, majitel mily.
V případě zájmu o levné ubytování v centru Říma mi napište přesný termín pobytu a počet osob na email ubytovani.rim@seznam.cz, poté Vám pošlu aktuální nabídku volných pokojů
My sme boli minuly rok v Rime - dve ulicky od Termini hotel sa vola Fiorenza. Ubytko je v izbach bud so sukromnou kupelnou alebo so spolocnou (my sme bookli sukromnu) a s ranajkami v cene - ranajky su ale dzus alebo presso alebo capuccino a sladke pecivo - jeden croissant, alebo take cosi, cize velmi sa z toho clovek nenaje 🙂
airbnb.com