Poraďte kam na dovolenka s deťmi po SK.

siasis
10. jún 2019

Chceli by sme ist niekde po Slovensku s dvoma detmi 5 a 2r a niekde kde je aj nejaky ci wellnes alebo kupaliska atd . Nieco kde je mozno aj nejaka zoo alebo nejake zaujimavosti niekde poblizku ci nejaka herna pre deti v pripade prsania 🙂 budem rada ak mi date nejaky tip ci na ubytko ci na destinaciu 🙂 dakujem moc 🙂 najlepsie osobne skusenosti

hettinka
10. jún 2019

@siasis brala by som Vysoké Tatry alebo Liptov. Tam je všetko, wellness hotely lacnejšie aj drahšie, aquaparky, zábavné centra..,

liliana363
10. jún 2019

My sme boli par krat v Tatrach na Hrebienku. Vacsinou na prelome jul -august tam organizuju Medvedie dni. Potom este v Lipt. Jane je take velke akoby ihrisko, kde sa da v peknom prostredi s detmi zahrat aj pol dna. Villa Betula sa to vola. Da sa tam aj najest, su tam aj zvieratka, vsade je trava,stromy.

naty1511
11. jún 2019

Grand Hotel Permon 4* 🙂 krásne prostredie Vysokých Tatier, veľa možností turistiky a zábavy v okolí. V samotnom hotely úžasný wellness pre dospelých a detičky všetkých vekových kategórii. Je tam aj super detský kútik ktorý sa ťahá cez jedno celé poschodie, švédske stoly pre deti,... Na deti tam naozaj myslia vo všetkých smeroch.

pralinka86
11. jún 2019

Liptov/Jasna, blízko jaskyne, aquapark, zážitok bude možno lanovkou ist. Terchová je veľmi pekna, mozno by uz dali janosikove diery, aspoň časť, tiez maju aquapark mensi, rozhľadňa, priroda pekna. Štiavnica-pocuvadlo, ďalšia pekná oblasť, aj kupanie, aj mensie tury, v st.baniach vas deti prevedu v ich mini zoo, mozte banu pozrieť

pelian
11. jún 2019

Odporučila by som ti taktiež Liptov, tam je toho dosť veľa. Nenudili by ste sa tam s deťmi!

laskovec
19. jún 2019

Ja prave hladam nejaku taku mamicku, co ma deculo a nechce sa jej ist samej na dofcu s detmi. Lebo mne je to luto, ak moja dcerka nema sparingpartnera.