Chceli by sme ist niekde po Slovensku s dvoma detmi 5 a 2r a niekde kde je aj nejaky ci wellnes alebo kupaliska atd . Nieco kde je mozno aj nejaka zoo alebo nejake zaujimavosti niekde poblizku ci nejaka herna pre deti v pripade prsania 🙂 budem rada ak mi date nejaky tip ci na ubytko ci na destinaciu 🙂 dakujem moc 🙂 najlepsie osobne skusenosti
My sme boli par krat v Tatrach na Hrebienku. Vacsinou na prelome jul -august tam organizuju Medvedie dni. Potom este v Lipt. Jane je take velke akoby ihrisko, kde sa da v peknom prostredi s detmi zahrat aj pol dna. Villa Betula sa to vola. Da sa tam aj najest, su tam aj zvieratka, vsade je trava,stromy.
Grand Hotel Permon 4* 🙂 krásne prostredie Vysokých Tatier, veľa možností turistiky a zábavy v okolí. V samotnom hotely úžasný wellness pre dospelých a detičky všetkých vekových kategórii. Je tam aj super detský kútik ktorý sa ťahá cez jedno celé poschodie, švédske stoly pre deti,... Na deti tam naozaj myslia vo všetkých smeroch.
Liptov/Jasna, blízko jaskyne, aquapark, zážitok bude možno lanovkou ist. Terchová je veľmi pekna, mozno by uz dali janosikove diery, aspoň časť, tiez maju aquapark mensi, rozhľadňa, priroda pekna. Štiavnica-pocuvadlo, ďalšia pekná oblasť, aj kupanie, aj mensie tury, v st.baniach vas deti prevedu v ich mini zoo, mozte banu pozrieť
Odporučila by som ti taktiež Liptov, tam je toho dosť veľa. Nenudili by ste sa tam s deťmi!
Ja prave hladam nejaku taku mamicku, co ma deculo a nechce sa jej ist samej na dofcu s detmi. Lebo mne je to luto, ak moja dcerka nema sparingpartnera.
@siasis brala by som Vysoké Tatry alebo Liptov. Tam je všetko, wellness hotely lacnejšie aj drahšie, aquaparky, zábavné centra..,