Ahojte maminky, viete mi poradit nejaky dobry hotel v Bulharsku na slnecnom pobrezi kde je hlavne dobra strava a siroky vyber, vhodna aj pre 1.5 rocne deti. Tiez by sme chceli pieskovu plaz alebo kamienkovu, nie zo skalami pri hotely. Tiez je dolezita pekna plaz, ziadne skaly, velke vlny...nieco vhodne pre deticky.
Dakujem
Ahoj, na slnečnom pobreží je iba piesková pláž. Vlny záležia od počasia, takže to sa nedá odporučiť. Slnečné pobrežie je teraz už známe ako párty pláž. Je tam kopa Angličanov, lacný alkohol, kasína tam majú mega reklamy, vláčiky a akcie. Nepovedala by som, že je to miesto pre deti, ale zase ja som tam určite neprešla všetko. :D
Kiten, Primorsko
@mirkaknm no neviem, či v Bulharsku nájdeš hotel s dobrou stravou. Ja mám síce len jednu skúsenosť, ale stačí na celý život. A to mal byť hotel, v ktorom mala byť na miestne pomery výborná strava 😅 a ja fakt nie som náročná, nepotrebujem prepchate švédske stoly a ultra allinclusive, ale čo je veľa, to je moc
slnecne je jedna velka party, tam s detmi nie. Skor ine mesta vedla slnecneho, naoriklad obzor, nessebar