Verím, že diskusia pomôže viacerým, ktorý majú problém ako ja nájsť hotel pri mori pre viac ako 4-čelnnú rodinu, väčšinou nájdem max. 2+2, veľmi málo hotelov má rodinné izby a je to časovo náročné hľadať inšpiráciu, keď máloktorá cestovka má filter aj na počet osôb. Predtým, ako oslovím cestovku, si chcem očekovať hotel, okolie, recenzie, preto budem vďačná za vaše skúsenosti z rôznych destinácií. Mňa aktuálne zaujíma Grécko a Taliansko, ale kľudne pridávajte aj iné. Ďakujem.
http://www.ubytovanirecko.wbs.cz/ chodíme tam autom už druhý rok, do Kostasu, spokojnosť. Sprostredkúva to Češka, ktorá býva v penzióne Kostas.
My sme boli teraz opäť ubytovaní na Rhodose, hotel Amada Colossos. Boli sme síce "len" 4, ale dali nás do 2 izieb, ktoré boli spojené dverami. V jednej manželská posteľ + rozkadacia pohovka. V druhej 2 samostatné lôžka. Takže minimálne 5 ľudí sa vyspi v komforte a priestoru je dosť. Myslím, že majú izby aj pre viac osôb, najlepšie overiť priamo v hoteli.
@tinika ahoj, my sme boli tento rok v Rimini, hotel maxy, dvaja dospelí a tri deti, mali sme izby síce samostatne, ale hneď vedľa seba, my dvojpostelovu, decká boli v stvorpostelovej. Balkón, cistucko, klimatizácia, malý bazén, vírivka, hotel priamo na pláži, vynikajúca strava - mali sme plnú penziu a cena na začiatku júla 1500€ za všetkých. Cestu sme platili extra. Odporúčam - more Teplucke, plytke, hotel bol na začiatku pešej zóny, kopec obchodov, stánkov, atrakcií.
@ivankamirka vdaka uz neviem do uvodu zadat, ze letecky dostupne. Autom sme chodili do Chorvatska, tam nebol problem najst ubytko, ale manzel leti 16h domov a potom soferovat 10-12h to by nedal aj a si netrufam taku trasu soferovat, tak riesime letecky.
@martinka13 a boli ste spokojni s hotelom? vyzera fajn? je blizko nejake mestečko alebo da a prejst niekde mimo areal?
Tak chod na to opacne, spytaj sa cestovky co maju, pekne podakuj a doma si zisti recenzie a spol dodatocne
Ahoj, my sme 2 dospely + 3 deti (z toho jedno uz malo 12 a beru ho ako dospeleho).
Tento rok sme boli na Cypre v Concorde Luxury Resort.
Mali sme zahradnu vilku vedla hlavnej budovy. Na prizemi bola obyvacka, kupelka a spalna pre deti (4 postele) a na poschodi 2.kupelka a rodicovska spalna.
Chodievame na dovcu niekolkokrat za rok, z tej najlacnejsej to boli Bulharsko v Obzor beach resort vo Family Apartman a este Long Beach Hotel and Spa.
V Emiratoch mame par overenych hotelov, kde sa vsetci 5 pekne pomestime.
@tinika boli sme tam už druhý krát. Max.spokojnosť. Od letiska 15 minút, od hlavného mesta tiež. Požičali sme auto, pobehali celý ostrov. Neskutočná strava, krásna pláž, čisto a veľké izby. Bol to piaty hotel na Rhodose, ktorý sme navštívili a za nás naj. Je tam aj malý aquapark pre deti.
@martinka13 super vdaka, len cenu na jul nebudem vediet teraz len cca som chcela zistit a hadze mi ze obsadeny tak ani cenu mi nevypočita, nech mam predstavu čo treba nasporit :D
@tinika správa
@kosicanka1 ako ste boli spokojný s resortom ?aj my tam ideme v Septembri
@222lucia vsetko bolo super, cistucne novucke. Kazdy den upratovali dokonale, zdarma menili minibar. Deti mali ten detsky klub Firacik po slovensky. Pacilo sa im. Vedla nasej plaze blizsie k hotelu Limak je par minut peso uplne nadherna uzasna laguna s tyrkysovou vodou ako z pohladnice. Chodte tam kuknut.
@kosicanka1 super ďakujem a strava aka bola ??
@222lucia klasika na 5hviezd rezort, vyberiete si, pre kazdeho daco...
Akurat strasne vela ludi v hlavnej restike a nestihali upratovat stoly a dlhsie hladas volny stol 🤷♀️
@tinika pripájam sa,máme ten istý problem