Prosim pekne nasmerujte ma kam popozerat letnu dovolenku v Taliansku. Mame pochodene iba sever cez Lido, Lignano, Benatky, Caorle, Bibione...
Chceme uz nizsie. Podmienkou je pekne more a aj historia (milujeme to), deti chcu bazen.
Fajn by bol animacny program
Ja by som si zas rada vecer povyrazila s rodinou na dobru veceru, nejaka hudba ale nie diskoteky. Obchodiky kde môžeme pokupit suveniry, oblecko, blbosti atď.
Prichádza do úvahy aj Španielsko. (Neboli dme nikdy) Taliansko je ale srdcovka.
Deti su mladsi skolsky vek a puberta.
Ďakujeme za tipy ❤️
My sme boli kade tade po tychto a vyhrava Jesolo, naozaj pekne mesto. Lignano je take nieco medzi tym, Bibione za mna a znamych velmi nie a Grado je este relativne pekne. Caorle za mna vobec, to bolo take nie moc pekne
Calabria🥰
San Benedetto del Tronto
@sulavikova ano, uz som pozerala Siciliu, Sardíniu alebo Kalabriu. Len som chcela pocut najprv nestranne nazory.
Spĺňa Kalabria teda nami požadované podmienky? Ďakujem za názor 😊
Inak ked uz idete dole takto, tak Calabria je krasna ako skrz more, este vacsia nadhera je Apulia, tam okolo Bari, ale je to pomerne drahsie. Bola som ako decko aj v Rimini, to je take ako Bibione cca .
Bola som tento rok v meste Scalea, nádherné čisté more, kamienková pláž. Úžasný personál, ľudové ceny. Centrum od hotela cca 15 minút chôdze. Určite sa tam vrátim. Vynikajúce jedlo, bazén… lodné výlety. Môžem len odporúčať.
@kiki68 Rimini má veľký problém s morskou penou, (alebo kvetom) 2 dni sme sa toto leto ani nekúpali. Jadran je už taký. Ľudia sú veľmi fajn, dá sa aj všeličo kúpiť, vidieť: Delfinárium, pamiatky, morský svet…. tobogány, miniatúry.
@sulavikova na ktoré letisko ste leteli? Prípadne môžeš posunúť kontakt na ubytovanie? Dakujem
@jaja1979 Neapol a odtiaľ autobusom. Scalea hotel de Rose kúsok od hotelovej pláže, bazén atď.
@jaja1979 v Španielsku sme boli minulé leto Casteldefels neďaleko Barcelony, otvorené more, piesočnaté pláže ale pre mňa je Taliansko srdcovka aj v lete aj v zime.
Vieste
Za mna uplny top je pobrezie okolo Amalfi, nadherne historicke mestecka, more tyrkysove. Plus nedaleko je Neapol a pre mna najlepsia historicka pamiatka - Pompeje. Ale teda nie je to tam velmi lacne.
Grado