Maminky, vedeli by ste mi poradiť, ktorú destináciu v Chorvátsku vybrať na letnú dovolenku? Dcérka bude mat vtedy dva a pol roka. Našla som na nete zoznam pieskových plazi vhodných pre deti, ale skúsim ešte tu, tu by mohli byt aj skúsenosti, postrehy, hodnotenia... hľadáme teda plytké pláže, piesok alebo drobne kamienky, ubytko čo najbližšie k plazi. Skratka, kde bude relatívne bezpečne a dieťa sa zabaví. Ďakujem za každý názor a radu 🙂
@jennyf88 crikvenica
My sme boli 2 x s vnúčatami u Mišky (tomiholjubavi) na Pagu. Dom v slepej ulici, záhrada s detským kútikom , schody priamo k moru (záliv, teda tiché more). Pre nás ideálne, pre deti bezpečné.
Ďakujem 🙂 zatiaľ sme pozerali Lopar na Rabe, len sa obávam, že to bude preplnene, keďže je to celkom známa pláž pre rodiny s malými deťmi. Pozriem aj vaše odporúčania 😉
my sme boli ale so 4,5 rocnym porec..musim povedat ze uz aj ja som mala dost v aute hlavne v kolone ked sme boli :D..ale myslim ze nic blizsie a tak dobre neni..my sme boli spokojni...vsetko ciste samy nemec vsade sluzby dobra uroven jedlo perfektne..a da sa pochodit vseliake zatoky atd...bola tam aj pieskova plaz malinka pri hoteli
Lopar jednoznacne. 👍👍👍 My sme boli s rocnym synom a teraz ideme s 10 mesacnou + 5 rocnym. Len treba natie plaze zajst peso. Je to mozno narocňejsie ako by v aquacentre. 🌞🌞🌞
@jennyf88 ostrov Pag ❤️
vodice su krasne, vi tak isto no najviac ludia chodia s detmi tak na rab na lopar. tam je plytka a piesocnata plaz
@katarina789 ktorú časť myslite? Podľa netu je tých pláží pre deti viacej. Máte skúsenosť s niektorou?
@jennyf88 ahoj, podľa mna ostrov Vír v Chorvátsku je to pri ostrove Nin, nemusis ísť trajektom na ten ostrov, lebo prejdeš cez most.
Čo sa týka mora tak v mori je piesok, voda je plytká po kolena dooost daleko 🙂 prostredie a aj mesto je pekne, neni to rušne mesto moc.
Ostrov vir ma veľa časti a nie z každej časti je takéto plytké more, preto ak budeš pozerať na mape skús si vyhľadať Vila Monica ( je to aj reštaurácia) a tam na tej ulici sa dakde ubytovať, je to blízko aj centra 🙂