Dobrý deň, poradili by ste mi, prosím, nejakú cestovnú kanceláriu na základe vašich vlastných skúseností? Asi zatiaľ najlepšie recenzie som čítala na CK TUI reisecenter. Ak by sme išli iba dvaja, riešila by som to booking + letenky, ale chceme ísť viacerí. Ďakujem za každú odpoveď. 😉
@vlado818 no zvyšok skupiny by radšej išiel cez cestovku 🙂
Satur
@misulienkaaa123 TUI, Satur, Hydrotour asi aj záleží kam TUI má lepsie hotely, ktoré slov.cestovky nemaju
@misulienkaaa123 určite tui
@domiklik a riešili ste to cez pobočky tu na SK?
@misulienkaaa123 cez internet
Jednoznačne TUI . Boli sme s nimi už 3x a všetko vždy výborné.
Záleží aj na tom, odkiaľ chcete letieť. Ak z Viedne,tak TUI áno, ale ak z BA,tak potom musíš pozerať ponuky slovenských/ českých cestoviek.
My cestujeme každý rok 2-3 x a len s jednou ck sme nemali dobré skúsenosti,bola to česká Pantour.
Inak odporúčam Hydrotour, Kartágo,Koalu,Satur.
@misulienkaaa123 tui Za mna ano, ale aj sk hydro Tour a satur su na urovni. Potom rakuska Ltur
Satur
My sme spokojní s Hydrotourom
Ahoj,boli sme viackrát so Saturom,Hydrotourom,kedysi s Aeolus. Minulý rok sme vyskúšali ck Fischer a bolo to výborné. Ceny sa mi zdali prijateľnejšie ako v prvých 2 spomínaných. (Mimochodom Aeolus už neexistuje.) Určite by som nešla s Koala (ak ešte existuje), s tou nemám dobrú skúsenosť.
Keby niekoho zaujímala táto téma aj v aktuálnom roku, rozhodne neodporúčam CK SATUR!
Minulý rok sme si zaplatili leteckú dovolenku pre 5 osôb (starí rodičia + rodičia + 1 dieťa) na Severnom Cypre, 8 dní/7 nocí. Odlet nám zabezpečili až hodinu pred polnocou prvého dňa (do Larnaky - Južný Cyprus), takže s transferom cez hranice sme prišli do hotela až na druhý deň 6:10 ráno. Namiesto zaplatených 8 dní/7 nocí teda iba 7 dní/6 nocí - ako noc samozrejme nerátame to, že sme sa hneď po príchode "už" na druhý deň doobeda mohli ísť vyspať na izbu (namiesto zaplatenej AI stravy a kúpania). Očakávali sme, že za takéto skrátenie dovolenky v rozpore s ich vlastnými ZP (kde sa píše: "... je prvý a posledný deň určený predovšetkým na prepravu a transfer ...") nám aspoň vrátia zodpovedajúcu časť ceny (hoci keby sme o takomto termíne odletu vedeli na začiatku, určite by sme si tento zájazd nevybrali ani s dodatočnou zľavou za stratenú časť dovolenky). Odpoveď na reklamáciu nás však šokovala! Našu reklamáciu zamietli s odôvodnením, že "Prvý, príp. aj druhý a posledný, príp. aj predposledný deň zájazdu je určený najmä na dopravu ...". Napriek tomu, že sme ich opakovane upozornili, že je to v rozpore s ich ZP, ich stanovisko sa nezmenilo a keď chceme, môžeme sa súdiť (čo aj plánujeme urobiť, ale našu skúsenosť to len zhoršuje). Zrejme takto riešia všetky reklamácie a spoliehajú sa na to, že ľudia to vzdajú. Ak chcete pokojnú dovolenku bez takýchto stresov, CK SATUR sa vyhnite širokým oblúkom.
A aky je rozdiel ci ideme 2 alebo 5? Cim viac ludi tym mate vacsiu usporu. Ale hlavne podla toho kam chcete ist.