Ahojte, chcem Vás poprosiť poradiť nejakú cestovku, ktorá ponúka dovolenky v dobrej cene. Podmienkou je odlet zo Sliača, destinácia, kde nie je potrebný pas a boli by sme 2 dospelý a 1 dieťa 6 rokov. Neviem, či to len tento rok sú také vysoké ceny, ale minulý rok bola kamoška v Bulharsku za 620 eur pre 2 osoby last minute približne v tomto čase a teraz neviem nikde nájsť cestovku, kde by sme sa zmestili do 1000,- EUR, či chcem príliš veľa? Ďakujem veľmi pekne vopred za rady.
@hettinka podla mna v pohode sa zmesti, ked vychyta spiatocne letenky za lacno
@timea1510 veď použi vyhľadávač, zadaj odlet zo Sliaču a vyhodí ti kopec zájazdov do 1000 euro: https://www.zajazdy.sk/dovolenka-letecky-sliac/
Inak k tomu vyhladavaniu leteniek, treba to pozerat cez inkognito rezim, lebo inak sa vam budu umelo navysovat ceny leteniek
@tyrkysova_kobyla ale ona hľadá cez CK. Nie po svojej osi. Lacné letenky sa riesia zvycajne pol roka dopredu, hoci občas sa dá aj LM. A ubytko tiež.
V dnešnej situácii by som zájazd cez internet nehľadala. Išla by som priamo do cestovky . Napr. v Tiptravel mi pani hneď dá komplet cenu a čo je hlavné, hneď vidí, či je voľná letenka z daného letiska. Na nete vidíš voľné izby, netvrdím, že všade
@korunka1 ja som zase opacneho nazoru, nesla by som cez cestovku, lebo tam sa zajazd neskutocne preplati oproti tomu ist na vlastnu past
@tyrkysova_kobyla nie vždy. Rodičia sú teraz v Grécku, cez Satur platili komplet aj s letenkami, poistením toľko, koľko stojí ten istý hotel cez booking iba hotel - v rovnakom termíne, rovnaké služby.
Cestovky majú úplne iné ceny za ubytovanie, keďže platia viac izieb a veľmi dopredu.
Po vlastnej isi sa oplatí niekedy viac (najmä apartmány bez stravy, mimo sezóny) ale treba do naozaj porovnať ceny.
@tyrkysova_kobyla tak nie vždy, ale ona chce cez cestovku. A keď nemá skúsenosti..ani ja by som tak nešla
My letíme zajtra do Bulharska. 2 dospelí + 2 deti 9 a 3 roky 2000 euro. Kupovali sme v piatok takže ultra last minute. Myslím ale že pod 1500 euro asi nenájdete ak chce slušný hotel.
@hettinka za 500 € nie je ani chorvatsko autom.akurta sa vraciame lahsi o 2000€,sme traja
Skus solvex.sk ...my sme boli minuly rok dvaja do 600€ all inclusiv na rodose ..vystihli dme super ponuku o dva dni sme leteli 🙂
Skús pozrieť agentúru travel.sk, my sme tam našli last minute
@timea1510, skús prípadne zavolať priamo do kancelárie a spýtať sa, či by vedeli poradiť zájazd do 1000 EUR. Mne napr. našlo totohttps://www.airstop.sk/dovolenka/bulharsko/zlat...
alebo: https://www.airstop.sk/dovolenka/bulharsko/albe...
cena cca 1150 EUR na 3 osoby (7 nocí, raňajky)
Skus happytravel uprostred leta jul/august Egypt 1050€ na 2 dospelych vratane vsetkych poplatkov, leteniek , poistenie ale bez viz. 4*hotel.
@lenuliatko84 to máš pravdu, niečo lepšie (hotel aspoň 3* so stravou) v HR tiež treba rátať 1500€ za troch vrátane dopravy. Aj viac.
Ale ak im ide o cenu, vzali by apartmán, sami si varili, tak do 1000€ sa dá.
Myslim, ze do 1000€ nie je velmi realne, ja pozeram last minute pre 4 (2 deti, 2 dospeli) a to je minimalne 2000€ a to su take s odletom zajtra alebo do 2 dni. Skus pozerat koncom augusta, zaciatkom septembra tam uz by ceny mohli byt nizsie.
@hettinka no my sme mali apartman na plazi s velkpu terasou a vyhladom na more a platili sme 1000€ a skoro stale sme sa boli najest.len my nechceme hotel lebo dlho spíme
Btw. Pas pre dieta mate?
@timea1510 letecky traja do 1000€??? To nájdeš sotva, len letiskové poplatky sú aj 500€ a ešte chceš letenky, ubytko, stravu. Za tú sumu nájdeš možno Chorvátsko autom, ale aj to len nejaký lacný hotel maximálne s PP.