Rada by som nasla pekny hotel a plaz v Grecku. Nemozem si dovolit velke luxusne hotely ako napr.Lindos Princess, ale chcem si to s detmi uzit, aby sa tam zabavili. Dakujem za kazdu radu. Ktora cestovka ma najvacsiu ponuku hotelov v Grecku?
Nemal Aeolus v minulých rokoch nejaké problémy? Alebo sa mi marí?
Ja som tiež pozerala Grécko, tiež menšie hotely, aj kvoli cene, aj kvôli tomu, že nemám rada veľké kolosy a veľa ľudí napr. v jedálni ... ale ceny sú riadne vysoké a to som už googlila, prešla toho viacero. Boli sme v SATUR, FIRO, Koala, Fischer ... A najmä, je problém s lietadlami tento rok, rušia, prekladajú lety aj odletové miesta. Takže na výhodné last minute asi môžeme tento rok zabudnúť, už teraz na náš termín neboli letenky...
*2-3roky dozadu
na LM by som sa nespoliehala, skor by som skusila ist mimo sezonu - ak sa da....zalezi ako su velke deti - aj podla toho by som vyberala hotel. Daju sa najst aj take jednoduchsie a mensie,len treba pozerat recenzie. Hydrotour a Firo maju vacsinou drahsie hotely. Skuste pozriet Fifo - oni mali tiez v ponuke nejake Grecko a take skor lacnejsie...len ci bude este volne, lebo tento rok bola ovela mensia ponuka.
https://www.fifo.sk/letne-dovolenky/?t[0]=LET#leto
@saracare Aeolus ma toho dost