Poradíte ubytovanie v Tatrách, keď nemáme auto?

alencica
23. aug 2014

Ahojte, hladam tipy na ubytovanie v Tatrach. Keďže nemáme k dispozícii auto, hľadáme niečo, odkiaľ je najlepšia dostupnosť k lanovkám a k autobusovej zástavke. Odporúčate Smokovec alebo Tatranskú Lomnicu? Máte tipy na konkrétne ubytovacie zariadenia?

terezka1947
23. aug 2014

tak ja som za Tatransku Lomnicu...a ked ubytko...viacero hotelov by tam prislo do uvahy,najblizsie pri stanici-vlakovej a autobusovej mas penzion Slalom a hotel Tulipan-v oboch zariadeniach som bola a odporucam...trosku dalej mas lanovku a dokonca sa da aj po asfaltke pekne vyjst na Start,prip.trosku turistiky a a az uuuuuplne hore 😉
ale ak chcete nejake specialne tury,atd...neviem poradit-moj pobyt a vyber v Tatrach bol podriadeny tehotenstvu a neskor kociaru,takze mne tato lokalita vyhovovala najviac

primavera11
23. aug 2014

Ja odporucam Stary Smokovec koliba.Je to novy penzion.Krasne ubytovanie,dobre ceny a mila obsluha.Blizko je na hrebienok.

katka2511
25. aug 2014

My sme boli minulý rok v Tatranskej Štrbe apartmány Golem. Išli sme vlakom kvôli deťom, aby mali zážitok cez tunele. Sú to pekné apartmány, varili sme si sami, blízko Štrbské pleso, ďalej do T.Lomnice,ale všetko sme pochodili vláčikom. Ale ak chcete bližšie k lanovkám tak buď Lomnicu alebo Smokovec, i keď ako som už písala všade sa dá dostať vláčikom.

ivkadarko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz