Poradíte rodinnú dovolenku na SVK?

erienka
12. feb 2019

Ako asi viete, niektori zamestnavatelia preplacaju cast rekreacie na SVK. Moj zamestnavatel nam poskytol tuto stranku, na ktorej si mozeme vybrat pobyt: https://gustokarta.boomer.sk/rodinne-pobyty
Ak ste uz na tejto stranke hladali, vedeli by ste mi nieco poradit? isla by som s rodinou (deti maju 5 a 2 roky), idealne aby tam bol bazen, do ktoreho pustia aj 2 rocne dieta. Cena nerozhoduje.
Dakujem vopred

hettinka
12. feb 2019

Tá stránka vyzerá ako kópia zlavomatu
My ideme teraz cez jarné prázdniny sem https://gustokarta.boomer.sk/zlava_117719_pobyt...

ale máme velké deti a sme lyžiari, takže dúfame, že sneh ešte v Tatrách vydrží 😀 Našli sme to na zlavovom portáli, ale nakoniec sme rezervovali priamo cez hotel iný typ izby, majú tam aj rodinnú 4-postelovú izbu a vyšlo na 3 noci 550€.

S malými deťmi si pozri hotely SOREA, tam máš deti do 6 rokov úplne zdarma, majú detské kútiky, jedlo taká slovenská klasika, žiadne gastrovymýšľance, ktoré potom deti nezjedia a niektoré aj bazény, ja som osobne bola v Trigan a Titris, obidva odporúčam. Tam sú aj detské bazény. Prípadne ak drahšie, tak hotely siete ATRIUM, alebo Permon.

My chodíme v rámci SK zvyčajne smer Liptov, Tatry, ale tento rok sme s deťmi boli aj v Banskej Štiavnici, tiež sme si to super užili, len hotel sme mali bez bazéna ... no je tam toho veľa. S malým dieťaťom sú možno fajn aj Donovaly.

erienka
autor
12. feb 2019

@hettinka dakujem za super tipy 🙂

erienka
autor
13. feb 2019

@hettinka ten hotel Amalia u nas zatial vitazi, myslim, ze pojdeme tam.

hettinka
13. feb 2019

@erienka sama som zvedavá, ešte sme tam neboli, uvidíme. My sme sj tak viac vonku, ako na izbe.

vikusjk
24. feb 2019

@erienka my sme boli cez jesenne prazdniny prvykrat hoteli Sorea Hutnik I. v Tatranskych Matliaroch a cez Velku Noc tam ideme znova. Izby su sice mensie (teda dvojka s pristelkou), ale nam to nevadi, kedze sme na izbe minimum casu, prakticky tam len spime. Malu mame zadarmo, deti myslim do 8 r su uplne zadarmo, pri dvoch plne platiacich osobach. Polpenzia v Hutniku I. je strasne dobra, tym, ze je to vsetko bufetove, na vecere mas na vyber z kuracieho, bravcoveho, hovadzieho, ryb, bezmasiteho jedla, sladkeho jedla, no proste co len chces, aj prilohy uplne od vymyslu sveta, takze aspon u nas si kazdy pride na svoje a "nazerieme" sa tak, ze na obed nam potom staci aj nieco mensie. V hoteli priamo, ak by bolo vonku zle pocasie, mas ping pong, telocvicnu, bowling, biliard, detsku hernu (tu sme nevyuzili), vonku je ihrisko s preliezkami, hojdackami a minigolf. V okoli je les a vela turistickych chodnickov, takze kratsie, alebo dlhsie prechadzky mas hned od hotela. Pesky sme presli do Lomnice peknym chodnikom, kde si mala fotila potociky a kvietky a v Lomnici mas kopec dalsich atrakcii pre deti, bobovu drahu, lanovy park, preliezky atd, plus samozrejme kto chce tak aj lanovky na Skalnate pleso, alebo aj Lomnicak. Zalezi od preferencii rodiny, ale podla mna si na svoje pride kazdy. No a v pripade prazdnin, ma hotel vzdy nachystany kazdy den popoludni od cca stvrtej program pre deti, cize ak chcu, mozu sa zucastnit. My sme stihli len kuzelnika, ktory bol vecer a mala mala super zazitok, kuzelnik bol navyse aj vtipny, tak sa bavili aj rodicia. Za mna sto bodov. V hoteli su aj izby orientovane na Lomnicak, rodinne izby a apartmany, nam staci dvojka s pristelkou. A je tam moznost za poplatok aj psika mat so sebou.

vikusjk
24. feb 2019

Este mozno info o cene, dvaja dospeli plus dieta (7r) s polpenziou v dvojke na styri noci 380 €. Ak si vybavis karticku (pri druhom pobyte sa da ako vernostna) tak plus 5% zlava.

erienka
autor
25. feb 2019

@vikusjk dakujem za tip

lubo82
16. júl 2019

my sme boli pred pár dňami na Donovaloch a bolo to super. Apartmán sme mali v AD Magura, hneď vedľa sú Habakuky, Donovalkovo, nejaké kolotoče a taký vodný park pre deti, kde sa môžu pohrať. Šli sme s deťmi a ešte s kamarátom a jeho rodinou a po dlhej dobe sme našli normálny apartmán, kde sa v pohode zmestili 8 ľudia a bola tam normálna kuchyňa a obývačka, nie dvojplatnička ako inde. Ak by niekto chcel tak tu je kontakt https://donovalynovahola.sk/