Poradíte pekné a nie drahé ubytovanie v Benátkach?

andrejka1074
11. jan 2012

Chceli by sme tam stravit Velkonocne sviatky. Dakujem.

lutsy
17. jan 2012

no jednoduchsie je ubytovat sa v lido di jesolo a ist /chodit do Benatok lodkou, rozne ubytka mozes pozriet na booking.com, su tam aj recenzie hotelov

janula1077
17. jan 2012

pozri si stranku ViaMICHELIN.Tam najdes ubytka za super ceny v danej lokalite. Mam velmi dobre skusenosti.

irriss
17. jan 2012

Vzhledem k tomu, ze sis vybrala obdobi svatku, ktere je pro Venezia (Benatky) dost "nestastnym", co se tyce navstevnosti...a s tim spojenym ubytovanim...
Doporucovala bych Ti, obratit se primo na agenturu na uzemi SK a snazila bych se vyjet do Benatek organizovane. Vse zaplacene, predplacene, v tyto obdobi svatku, se nevyplati vyjizdet na vlastni pest... 😉

Napad od @lutsy je super, ale nejsem si jista, zda lod funguje uz v dubnu(znam Jesolo a okoli velmi dobre, ale jen v lete), vetsinou se rozjizdi vse az od 1.kvetna (tot je ma zkusenost na zdejsim uzemi za 20 let) 😉

p.s. Benatky - Venezia je "rozdelena" na 2 casti...pamatkovou a industrialni..tato prumyslova cast je oddelena od pamatkove pouze mostem a nebo lze ivyuzit i spojeni vlaku, autobusu..ale proc o tom pisu, - pokud zvolis cestu "na vlastni pest"..mrkni i na Hotely ve Venezia - Porto Marghera

😉

rybka13
17. jan 2012

ja by som sa tiez vyhla Benatkam pocas sviatkov, inokedy ked je to tam menej narvane, tak si to isto uzijes viac 😀 My sme nikdy nebyvali priamo v Benatkach ale v Mestre (tusim tak sa to pise), to je prve mestecko pred Benatkami odkial sa dostanes do Benatok vlakom do par minut...a este mas pocit, ze ta vlakova trat lezi na vode 😀 zaujimave.. a este ak by ste nahodou isli autom tak v Benatkach sa nedoplatis za parkovne 😒 kedze je tam kazdy kusok zeme drahy .. v Mestre to bolo ok..

eviq
13. jún 2012

ahojte, v lete by sme chceli navštíviť Toskánsko a Benátky, prosím tie, ktoré máte skúsenosť s takouto dovolenkou alebo ktoré bývate v Talinsku o rady. Chceme ísť bez cestovky. Je lepšie autom, vlakom, letecky? Tiež by ma zaujímali nejaké dobré tipy na ubytovanie plus, čo zaujímaveho stojí za to pozrieť si. Chceme tam byť maximálne týždeň, možno menej....ďakujem.