čaute baby, kde zoženiem najlacnejší ale najdôverihodnejší letecký zájazd do Talianska 🙂 ďakujem 🙂 konkrétne hotel Borgo Del Principe 🙂
no pozri. najlacnejsie mas otvorit booking a vybrat si kam chces ist a kupit si letenku. ja vsak cestovku uprednostnujem , lebo sa mi nad tym nechce 10 dni sediet a sledovat kde su ake ceny leteniek atd. najidealnejsie je mat peniaze a prist do cestovky par dni pred tym ako chcete ist a jednoduchi vybrat last minute a vybavene, za vyhodnu cenu. Tento rok vsak necakajte lacne letenky atd ani v spanielsku, ani v taliansku, ani v chorvatsku... za lacny peniaz sa dostanete teraz do turecke, grecka atd, vsetci vieme pre co . europske krajiny si budu drzat ceny podobne taliansku si budu drzat ceny.
najlepsia cestovka na slovenku je TUI reise center. A za to by som si nehala aj vrtat do kolena aj by som mala obe ruky strcene v ohni! tam vam urcite poriadia a za vas balik penazi najdu adelvatne ubytovanie a vsetko k tomu a budete mat istotu, ze vam ponukli to najlepsie za peniaze ktore mate ale zaroven to nebude spinavy hotel plny hmyzu, co sa lahko moze stat ked pojdete cez nase " kvalitne " slovenske cestovky ,tam si zaplatite akoze o trocha lepsi hotel, budete sa vyesovat, a nakoniec pridete do plesnivej kupelne a realita bude uplne ina ako skutocnot.... potom si budete na recepcii doplacat za lepsiu izbu a riesit to na mieste.
V TUI mate istotu ze sa vam to nestane, ledze maju vlastny system hodnotenia hotelov, takze co u nas napr. splna 4 hviezdicky, pre nich moze mat len 2/3 , a vedia preco, pretoze zamestnanci pravidelne chodia na info cesty a vsetky ubytovacie zariadenia navstebuju. Krasny system ako moze predajca naozaj vediet co ponuka a este lepsie ked uz bol na mieste, kam idete a vie vam poradit co a ako.
Urcite vyberajte zodpovedne a hlavne aby vas niekto neobtiahol, ako to castokrat je ked clovek najde cestovku o ktorej skoro nikto nepocul, kupi si tam zajazd lebo ho laka super cena a nakoniec nikam neodleti a zisti, ze cestovka je velky podfuk, no to uz bude bez penazi a bez dovolenky.
takze za mna!
Bud si najst sam - hotel + sledovat lety, alebo ist cez rakusku cestovku ( tui ), obchadzat nezname cestovky, a ja teda by som sla oblukom aj okolo nasich satur a hydrotour a neviem ake ine tour tu este mame.... raz som v praci vyhrala letenky na madeiru prave cez jednu z dvoch nasich " uzasnych " cedtoviek ktore som napisala... dala som si nacenit ubytovanie a auto a ine veci ktore sme chceli, vyslo to tak nevyhodne, ze by sa mi neoplatilo na madeiru ani odletiet, a nakoniec sme v tui nasli to iste a o skoro 1000€menej!
takze tolko moje skusenosti, prajem stastnu ruku pri vybere.
CK Hechter
Moja Zlatá lacná a dôveryhodná sa na Slovensku veeeeľmi vylučuje 😀
Skúsila by som Tui Reisen ako odporúčali vyššie. CK Hechter ako píše @akramgad by som obišla zďaleka, my sme chceli hotel kde bude menej ľudí a kľud, čisto a izby v normálnom stave.
Dostali sme hotel, hlava na hlave, lehátka na pláži bolo treba rezerovať asi niekedy uprostred noci, ráno o 6,00 už všade uteráky, detí na 50 tatroviek aj ich rodičia sa tvárili, že im nepatria.
Izba tvrdili, že 4 * ale mne to pripomínalo ubytovňu na Šírave z čias keď sa tam točil film Pásla kone na betóne, po urgovaní a sťažovaní nás presťahovali do svetlejšej ale bez obuvi som sa po izbe neprešla.
Slováci majú divnú vlastnosť, aj keď niečo nie je dobré nesťažujú sa, povedia ale veď čo, veď tu len spávať budeme a podobne. A v hotelových rezortoch niektorých krajín si myslia, že nás stačí ubytovať do izby pre personál. Mňa Hechter a Koala Tour veľmi sklamali, veľa peňazí a služby alebo ochota veľká nula
Ja som spokojná s airstop.sk
tak tak ako pise @chevron, vsetkych 10 za TUI REISE CENTER a daleko daleko cez slovensku cestovku a to AKUKOLVEK . a ver mi ze v tui ti ponuknu rovnake ceny ak nie lepsie, len to co dostanes bude o moc lepsie. je obrovsky rozdiel ako sa k tebe spravaju ked prides cez cesticku ktora ma meno, alebo cez pre nich upone neznamu slovensku pseudocestovku a to by si mohla ist aj tou najznamejsou u nas...
inac pozeram ten tvoj hotel, mas ho az do septembra vypredany, takze booking ti asi nehrozi, ale cestovky tam budu mat nejake kupene izby na predaj, tak ak chces ist prave tam, uz by si mala sediet v Tui-ke . a dufam ze nie si taka vymyselnicka ze dovolenka pre 2 dosp. za 1000€ ked samotny hotel ( a to nie ani v sezone ) zjavne pre dve osoby LEN na 7 noci stoji cez litrik. + letenky rataj tak 300€ na hlavu, fakt tieto krajiny si toto leto ceny nepustia, ba prave naopak, vieme co sa vi svete deje a ludia sa boja. ja inac keby mam vyberat tak za takuto cenu mam 5*hotel v thaisku aspon na 12 noci a letenky ked dobre najdes tak za 400€ kupis. isla by som tym smerom. lacna krajina, skvele jedlo, uvidis kusisko sveta, krajsie more.. a zidny strach ze ta na plazi odpali nejaka vymleta hlava.
ahoj, my chodime cez booking...let aj ubytovanie si sami vyskladame..a je to perfektne..
nebavi nas pocuvat uhundranych ludi v rodnom jazyku.. 🙂 🙂
Posledný krát som bola cez CK v roku 2003. V dobe internetu nevidím dôvod, radšej obetujem svoj cas a nájdem si presne co hľadám.
@nikoool____ ja odporucam CK Fifo..oni su na trhu velmi dlho,sice nemaju vela zajazdov,ale zato len overene a dobre ohodnotene hotely ..ponukaju kvalitne sluzby..boli sme cez nich niekolko krat a nemozem nic vytknut..Boli sme aj cez koalu a satur..tiez super..
Ja som spokojna s tui reisen