Ahojte, prosím poraďte nejaký fakt super hotel pre rodiny s deťmi s piesočnatou plážou v Chorvátsku, najlepšie do 10 hodín jazdy autom. Niekde kde Nie sú preplnene pláže a voda je krásne čistá. Ďakujem za všetky tipy.. 😊
Skús tento linka pozrieť, ako to tam vyzerá.... http://www.adrialin.sk/schnellsuche.html?query=..., ja som tam bola 4x, úžasne prostredie, čistá voda, hotel super aj pre deti 🙂 🙂 🙂 , je to blízko, na ostrove Krk, mesto Baška. Pláž je kamienková jemná, ale vo vode je piesok do hĺbky 10 metrov, 2,5 km dlhá pláž.
minuly rok sme boli tiež na krku-baška-corinthia. Bolo krásne, hotel super,jedlo skvelé, pre decká bazeny super. Nam s manželom sa nepačila malá,uzka pláž, na pešej zone chodil ten vláčik,boli obchody,chodilo sa peši,na bikoch...jednoducho také "tesne" pre nás a naše deti....pláž kamienky aj piesok,taký mix...stupali sme si na deky a to sme boli koncom juna. Teraz sa chystame na Rab-brat tam bol už 3krát s detmi, nevie si vynachvalit. Nebudeme sice v hoteli,ale vymenime luxus za prirodu...ideme tri rodiny - deti tak bude zábava do večera vonku. V hoteli je to skor take separe....ideme do mobilneho domu...verím že dostatok miesta na plazi a všetko okolo nam bude vyhovovat. tešíme sa
Jednoznacne Falkenstainer Diadora ;) lezi na sukromnom polostrove v komplexe a aj vedlajsi hotel Iadora je super ale Diadora je skor pre rodiny s detmi...ma vsetko co si clovek moze priat 🙂