Poradíte hotel v Chorvátsku s pieskovou plážou?

nina88
27. jan 2015

Ahojte, prosím poraďte nejaký fakt super hotel pre rodiny s deťmi s piesočnatou plážou v Chorvátsku, najlepšie do 10 hodín jazdy autom. Niekde kde Nie sú preplnene pláže a voda je krásne čistá. Ďakujem za všetky tipy.. 😊

asimon
27. jan 2015

Jednoznacne Falkenstainer Diadora ;) lezi na sukromnom polostrove v komplexe a aj vedlajsi hotel Iadora je super ale Diadora je skor pre rodiny s detmi...ma vsetko co si clovek moze priat 🙂

jarushka599
27. jan 2015

Skús tento linka pozrieť, ako to tam vyzerá.... http://www.adrialin.sk/schnellsuche.html?query=..., ja som tam bola 4x, úžasne prostredie, čistá voda, hotel super aj pre deti 🙂 🙂 🙂 , je to blízko, na ostrove Krk, mesto Baška. Pláž je kamienková jemná, ale vo vode je piesok do hĺbky 10 metrov, 2,5 km dlhá pláž.

kulinan
27. jan 2015

minuly rok sme boli tiež na krku-baška-corinthia. Bolo krásne, hotel super,jedlo skvelé, pre decká bazeny super. Nam s manželom sa nepačila malá,uzka pláž, na pešej zone chodil ten vláčik,boli obchody,chodilo sa peši,na bikoch...jednoducho také "tesne" pre nás a naše deti....pláž kamienky aj piesok,taký mix...stupali sme si na deky a to sme boli koncom juna. Teraz sa chystame na Rab-brat tam bol už 3krát s detmi, nevie si vynachvalit. Nebudeme sice v hoteli,ale vymenime luxus za prirodu...ideme tri rodiny - deti tak bude zábava do večera vonku. V hoteli je to skor take separe....ideme do mobilneho domu...verím že dostatok miesta na plazi a všetko okolo nam bude vyhovovat. tešíme sa