Ahojte babenky,prosím dáte mi nejaký dobrý tip na dovolenku?Bývame v okrese Nové Zámky a nemalo by to byť veľmi ďaleko od nás,dcérka-3,5ročná neznáša dlhé cesty autom☹Prípadne mohlo by to byť aj niekde v Maďarsku,blízko hraníc.Predstavujem si ubytovanie v malom hotelíku,alebo ešte lepšie v chatke,ale aby bola niekde nablízku aj reštaurácia,kde by sme mohli chodiť na obedy,aby mi aspoň povinnosť s varením odpadla🙂Mohol by byť niekde nablízku aj lesík a čomu by sa moja malá najviac potešila,keby bola nablízku nejaká rodinná farma s koníkmi a inými zvieratkami príp,nejaké mini ZOO.Ešte by bolo dobré,keby bola neďaleko voda:potôčik,alebo jazierko,kde by sa dalo v prípade dobrého počasia aj vykúpať .A toto všetko by malo byť za rozumnú cenu🙂Dúfam,že nie som moc náročná a poradíte mi nejaké dobré miesto🙂 Ďakujem!!!!
www.penzionpohoda.sk priamo v tatrach za skvelu cenu
Ahoj. Podla tvojho popisu jednoznacne toto: http://www.penzionplatan.sk/ . Koniky, jazierko rovno pred penzionom. Super restauracia. Boli sme tam asi pred mesiacom a bolo fakt super. Na skok mas odtial aj thermalpark v dunajskej strede. Dufam ze som poradila dobre.
zaujímavé typy na penzióny a ubytovanie nájdeš na: www.ubytovanienaslovensku.eu alebo cez booking.com My sme tak boli na Orave, Podpoľaní,... a tento rok to bude Rakúsko . Prípadne kuk zľavové portály, veľakrát sú tam ponuky na pobyty v Maďarsku.
Ahoj, my lietame kade tade ale tento rok som najskor vravela muzovi, ze toto leto nic, lebo ja uz nevladzem. S tromi detmi je to o dusu. Nakoniec som si to premyslela a predstavila ich mat cely cas doma, tak som zacala guglit. Nakoniec som rozhodla, ze skusime Balaton, taketo jednoduche destinacie my ani nepozname ale mozno sa bude deckam pacit. A odbehneme aj k nasim na SK. Mame to sice okol 700 km ale nahadzem vsetko do auta a frcime. Nikaje letiska, lietadla, tahat batozinu pre 5 osob.
Inak, pocula som, ze aj v Sturove je teraz super. Skus poguglit.
My sme bukovali toto:
http://www.interhome.de/ungarn/balaton-suedufer...