prosim mozem poprosit o radu chceme ist do chorvacka ale chceme si naist apartmany..bude nas 6 dospelych a tri deti.. takze hladam tri izby plus kuchinka a spolocna miestnost cca do 70 eur noc...... vedely by ste mi neaky komplex doporucit nemame este vybratu destinaciu kam pojdeme ..kladame nieco pekne z detmikam sa da ist aj do mesta vecer poprechadzat:D dakujem
Myslím, že to je nízky limit..my pravidelne chodievame na blind od 12€/osoba v skromnejších podmienkach a túto sezónu, keď sa chystá veľa slovákov a čechov do Chorvátska to pôjde podľa mňa od 15€/osoba..
som si ista, ze v "chorvacku"nic nenajdes 😀 😀 😀
Podla mna je najlepsie najprv hladat sam, co vam vyhovuje, ako tu cakat, kto co poradi. A skus to hladat ako Chorvatsko nie Chorvacko a do kriterii napis kuchyna, nie kuchina, toto by ti mohlo ulahcit hladanie, no ale rozpocet mate velmi nizky na to, kolko vas ide
tiez si myslim ze je to nisko nadstavene a teraz je chorvatsko zasa full.a je vas vela a mozno by neolo na skodu pouvazovat o viacerych domoch vedla seba ale jednom asi nicnenajdete to bude full.
my sme boli min rok tu
Ahoj. Skús si pozrieť na facebooku Chorvátsko Rogerovci (dúfam, že som to správne napísala). Majú tam pár apartmánov.