Ponuka na booking a airbnb

tilly
22. mar 2024

Ahojte kočky.
Podľa čoho vás zaujme ponuka na týchto portáloch?
Cestujeme veľa, ročne robím kopec rezervácií na bookingu, vyberám podľa lokality, ceny a hodnotenia.
No a teraz potrebujem urobiť ponuku na svoj apartmán pri mori, v lokalite kde je veľká konkurencia a neviem čím zaujať. Sedím nad tým už dni (samozrejme, že nie celé 😅) a neviem sa pohnúť 🤷‍♀️.
Dik za pomoc 😉

azzflo
22. mar 2024

Hodnotenie, poloha, cena a samozrejme to, ako to ubytovanie vyzera. Uplne nerozumiem nad cim rozmyslas, ak mas apartman ktory ponuka hostom nieco dobre (vizual, cena, poloha), tak ich to zaujme. Nejake popisky alebo neviem co vymyslas su mi osobne ukradnute 😀

66bublinka66
22. mar 2024

@tilly za mna určite aj kvalitne profi nafotene

tilly
autor
22. mar 2024

@azzflo no hodnotenia nemám, keďže je to nová ponuka. A presne aj ja minimálne čítam popis, ale nejaký dať musím....

tilly
autor
22. mar 2024

@66bublinka66 tak fotky som robila ja 🤷‍♀️. Nejaký staging tam je, ale nič profi...

laurita285
22. mar 2024

Recenzie recenzie recenzieeeee , absolútne neriešim nejakú cenu či polohu. ak ma nepresvedčia recenzie tak tam proste nejdem.

tilly
autor
22. mar 2024

@laurita285 ja tiež prvé pozerám mapu, druhé recenzie. Ale keďže je to nová ponuka, nemám. Má agentúra z minulého roka, predošlý majiteľ, ale my ešte nie 😢

sandri
22. mar 2024

Ako prve su hodnotenia, potom cena a poloha.

minesasubu
22. mar 2024

Mňa osobne vždy presvedčí nejaky benefit, naposledy to bola detská vanička 🙂
Skús pozrieť čo nemajú iný a ty si to tam daj ako bonus kedže to máš ..nové.. bez recenzii tak to bude trošku tažšie na rozbeh ale môže sa stať že ľudia ktory tam boli predtým sa vratia

laurita285
22. mar 2024

@tilly môžeš dať nižšiu cenu ako je klasická a naženieš šetrílkov :D len tí sú väčšinou nároční a chcú zadarmo aj topánky vydrhnúť pred odchodom 😀

stanulienkat
22. mar 2024

Poloha, cena, recenzie.

bosorkabb
22. mar 2024

Ja prvé pozerám polohu, fotky, recenzie potom cenu.
Určite treba kvalitné fotky, vybavenie popísať. Ale nič dlhé to sa ľuďom čítať nechce.

tilly
autor
22. mar 2024

@minesasubu ja som kúpila detský riad, hračky, farbičky, padel rakety apod...

tilly
autor
22. mar 2024

@laurita285 veď práve...

jimi1985
22. mar 2024

@tilly zaujme ma poloha a kvalita fotiek

minesasubu
22. mar 2024

@tilly tak všetko pekne nafotiť aby ľudia vedeli že je to k dispozicií kedže veľa ľudi nečita s porozumenim 🙂 drzim palce

janinah
22. mar 2024

Potrebujem vidieť sedenie na terase resp.balkone,výhlad z nej a tiež fotky najbližšej pláže.Neznášam 20 fotiek zaberov na naaranžovanu vazu na stole či navankúšovaný gauč.Ocenujem fotku celeho domu zvonku,nech sa viem nejako orientovať pri hladaní.A samozrejme recenzie su zaklad,bez nich neriskujem .

tilly
autor
22. mar 2024

@minesasubu snažila som sa to tak nafotiť.

deedol
22. mar 2024

@tilly ked nemas recenzie, tak zrejme budes musiet zaujat prvych par ludi cenou, prip. nejakymi benefitmi (odvoz na letisko, ranajky…)

zalka
22. mar 2024

@tilly nezabudni sa registrovať v danom štáte na danovom úrade, a riešiť DPH pri províziach bookingu a airbnb. To len tak mimo tému.

tilly
autor
22. mar 2024

@zalka toto mám. Už som platila dane, mám aj gestor. Byt mám dva roky, len to predtým išlo cez agentúru. Oni tam mali úplne popis na dva riadky, onicom...

tilly
autor
22. mar 2024

Minulý rok bol takýto popis. Ale teda pláž je 5 minút a okolo 500m... ja som to merala, išla som s mojou maminou a synom, pustili sme stopky a trvalo nám to 5 minút a 8 sekúnd...
Pre mňa je ten popis málo...

zalka
22. mar 2024

@tilly no a mala si hostí cez tú agentúru? možno ten popis na dva riadky aj je postačujúci, a ako baby píšu tak fotky, apartmánu, terasy, výhľad .
A ten popis nie je zlý, možno by som dala svetovú stranu, že ak je napr. terasa na západ tak napísať užiť si krásne západy slnka pri pohári vína. Ak na východ tak do popisu niečo na štýl užiť si východ slnka pri kávičke na terase apartmánu. Tie údaje metre a čas k pláži, no nie každý kráča rýchlo, takže tých 5 minút môže byť zavádzajúcich.
Ale zase si písala, že si nakúpila veci pre deti, tak napísať niečo v štýle, cez siestu sa deti nudiť nebudú v apartmáne nájdu hračky pastelky ...

tilly
autor
22. mar 2024

@zalka iba dvoch za celé leto. Ostatní, čo tam boli, boli moji kamoši... a teraz mam len prvý júlový týžden obsadený, zas mojimi známymi...

tilly
autor
22. mar 2024

Ani neviem, aká je to svetová strana, asi juhovýchod 🤷‍♀️. Toto je večerný pohľad z terasy

zalka
22. mar 2024

@tilly kamoši tam boli môžu ti hodiť recenzie na začiatok,

hm... tak to no výhlad sa nedá použiť svetové strany .. aj ked, juhovýchod to sa dá sledovať východ slnka či?

lakebabe
22. mar 2024

@tilly za mňa prvá je poloha, vzdialenosť od mora od centra a podobne to je pre mňa rozhodujuce, potom vybavenie, potom cena a fotky recenzie na bookingu pozerám až keď som viac menej rozhodnutá a to booking využívam pravidelne
Hodinu dozadu sme zabookovali letnú dovolenku priznám sa ze recenzie som ani nepozrela pozreli sme lokalitu to ma zaujímalo najviac , fotky zavazili na bookingu a to bolo všetko

tilly
autor
22. mar 2024

@zalka vôbec mi nenapadlo sa na to zamerať. Spýtam sa muža, či nevie... na booking sa dá len po objednávke a platbe dávať recenzie. Možno Google maps by sa dalo. Idem to zistiť

zalka
22. mar 2024

@tilly áno na google maps sa dajú recenzie zverejniť.

tilly
autor
22. mar 2024

@zalka dik. Idem si to pozrieť, koľko to tam stojí a ako to funguje.

zalka
22. mar 2024

@tilly no na google maps zadarmo, len musíš mať registráciu na miesto teda, že ukáže tvoj apartmán na cca nejakých súradniciach ... ale neplatí sa za to nič , teda po mne nič nechcú 🙂