Ahojte kočky.
Podľa čoho vás zaujme ponuka na týchto portáloch?
Cestujeme veľa, ročne robím kopec rezervácií na bookingu, vyberám podľa lokality, ceny a hodnotenia.
No a teraz potrebujem urobiť ponuku na svoj apartmán pri mori, v lokalite kde je veľká konkurencia a neviem čím zaujať. Sedím nad tým už dni (samozrejme, že nie celé 😅) a neviem sa pohnúť 🤷♀️.
Dik za pomoc 😉
@tilly za mna určite aj kvalitne profi nafotene
@66bublinka66 tak fotky som robila ja 🤷♀️. Nejaký staging tam je, ale nič profi...
Recenzie recenzie recenzieeeee , absolútne neriešim nejakú cenu či polohu. ak ma nepresvedčia recenzie tak tam proste nejdem.
@laurita285 ja tiež prvé pozerám mapu, druhé recenzie. Ale keďže je to nová ponuka, nemám. Má agentúra z minulého roka, predošlý majiteľ, ale my ešte nie 😢
Ako prve su hodnotenia, potom cena a poloha.
Mňa osobne vždy presvedčí nejaky benefit, naposledy to bola detská vanička 🙂
Skús pozrieť čo nemajú iný a ty si to tam daj ako bonus kedže to máš ..nové.. bez recenzii tak to bude trošku tažšie na rozbeh ale môže sa stať že ľudia ktory tam boli predtým sa vratia
@tilly môžeš dať nižšiu cenu ako je klasická a naženieš šetrílkov :D len tí sú väčšinou nároční a chcú zadarmo aj topánky vydrhnúť pred odchodom 😀
Poloha, cena, recenzie.
Ja prvé pozerám polohu, fotky, recenzie potom cenu.
Určite treba kvalitné fotky, vybavenie popísať. Ale nič dlhé to sa ľuďom čítať nechce.
@minesasubu ja som kúpila detský riad, hračky, farbičky, padel rakety apod...
@laurita285 veď práve...
@tilly tak všetko pekne nafotiť aby ľudia vedeli že je to k dispozicií kedže veľa ľudi nečita s porozumenim 🙂 drzim palce
Potrebujem vidieť sedenie na terase resp.balkone,výhlad z nej a tiež fotky najbližšej pláže.Neznášam 20 fotiek zaberov na naaranžovanu vazu na stole či navankúšovaný gauč.Ocenujem fotku celeho domu zvonku,nech sa viem nejako orientovať pri hladaní.A samozrejme recenzie su zaklad,bez nich neriskujem .
@minesasubu snažila som sa to tak nafotiť.
@tilly no a mala si hostí cez tú agentúru? možno ten popis na dva riadky aj je postačujúci, a ako baby píšu tak fotky, apartmánu, terasy, výhľad .
A ten popis nie je zlý, možno by som dala svetovú stranu, že ak je napr. terasa na západ tak napísať užiť si krásne západy slnka pri pohári vína. Ak na východ tak do popisu niečo na štýl užiť si východ slnka pri kávičke na terase apartmánu. Tie údaje metre a čas k pláži, no nie každý kráča rýchlo, takže tých 5 minút môže byť zavádzajúcich.
Ale zase si písala, že si nakúpila veci pre deti, tak napísať niečo v štýle, cez siestu sa deti nudiť nebudú v apartmáne nájdu hračky pastelky ...
@tilly za mňa prvá je poloha, vzdialenosť od mora od centra a podobne to je pre mňa rozhodujuce, potom vybavenie, potom cena a fotky recenzie na bookingu pozerám až keď som viac menej rozhodnutá a to booking využívam pravidelne
Hodinu dozadu sme zabookovali letnú dovolenku priznám sa ze recenzie som ani nepozrela pozreli sme lokalitu to ma zaujímalo najviac , fotky zavazili na bookingu a to bolo všetko
Hodnotenie, poloha, cena a samozrejme to, ako to ubytovanie vyzera. Uplne nerozumiem nad cim rozmyslas, ak mas apartman ktory ponuka hostom nieco dobre (vizual, cena, poloha), tak ich to zaujme. Nejake popisky alebo neviem co vymyslas su mi osobne ukradnute 😀