Pomoc s výberom dovolenky - Egypt, Turecko, Tunisko

12. apr 2022

Egypt? Turecko? Tunisko?
Chceme s priateľkou chceme “za malo penazi vela muziky”, budget 1300€ na 2 osoby, chceme krásnu cistu plaz a more. Aku s vyssie uvedených destinácii by ste odporúčali v lete? Jún/júl 2022. Vďaka!

lily14
12. apr 2022

Turecko

riskoh
12. apr 2022

Turecko

vlado818
12. apr 2022

Do turecka by som nesiel bude kopec rusov tento rok.

autor
12. apr 2022

Preco Turecko? V čom je výnimočne?🙂 vďaka!!!!
@lily14
@riskoh

marsmykkok
12. apr 2022

Turecko oblasť Side-Turecko lebo máš tam super služby, veľmi ochotný personál, oblasť Side piesková pláž, pozvoľný vstup do mora. Tunisko išlo dosť dole kvalitou hotelov, je tam dosť špinavo, teraz by som tam nešla. Egypt fajn pre potápačov, ale inak v lete až moc teplo plus riziko faraonovej pomsty.

julie19
12. apr 2022

Mi tak z tých troch čo mas vybraté tak Turecko je pomer cena a kvalita asi naj ;) všetko ma pre a proti … Egypt - krásne more plne života na snorchlovacku top ale pláže nič moc často koralové podložie a ďaleké odlivy + v lete jún/jul/august tej teplo ako v saune …. Tunisko - lacnejšie, pekne pláže s jemným pieskom ale more take… nič moc, môže sa stať že natrafis na meduzu alebo sa vyplavia take chaluhy ktoré oni nechávajú na plážach (ma to nejaký dôvod ale už neviem presne aký) a celkovo tie služby ak chceš dobre treba fakt super hotel a za mňa v Tunisku slabá strava ale nebola som všade 😅🤷‍♀️… v Turecku… pláže take primerane aj piesok nájdeš aj taký viac strk a more klasika nič úchvatne ale čisté, Turecko je top pre svoje služby, na hoteloch ms kopec veci v cene all inclusive, sú tam programy, servis, animácie, fakt sa starajú a snažia, oproti tým dvom krajinám viac európske ;)

luccija
12. apr 2022

Turecko, lebo je z nich najviac "európske", ale mne sa tam nepacilo more tak ako v Egypte, alebo Tunise🙂
Egypt v tom termíne bude veľmi teplo, more podmorský svet krásny, ale môžeš mať zažívacie problémy my sme nemali..všetci pýtajú peniaze, sú otravni
Tunis ma očaril najviac, ale boli medúzy tak všetko má svoje +- a boli tam lacné kabelky kožené a koberce🙂)

floren
12. apr 2022

Pozri Thassos Chrisi Amoudia

autor
12. apr 2022

Dakujem za odpovede vsetkych. Ti čo ste odpovedali Turecko, ako je to tam s pohybovanim sa mimo hotela? Je vhodne tam byt z hladiska bezpečnosti len v rezorte? Alebo sú tam mozne aj rozne výlety? Vďaka!!!!

marsmykkok
12. apr 2022

Turecko je bezpečné, sú možné aj výlety aj ísť do mesta večer.

adriannasvk
12. apr 2022

Tunisko je dost spinave,za mna nie. Egypt je super led natrafis na hotel,ktory vlastnia napr. Nemci. Neviem si spomenut na nazov ale my sme mali hotel hned na plazi,vela zelene,krasny park a velmi dobre jedlo (europske). Turecko, tam mas celkom vela muziky za malo penazi,pekne plaze,more. Oblast Side je je cenovo dostupna a pekna. Mne tam ale nechutila ich strava a vecne obtazovanie zo strany personalu. Ale ked tam budete par,nemal by byt problem.

zara0201
12. apr 2022

My sme miestnou MHD-ckou pochodili v Turecku kilometre a kilometre...

luccija
12. apr 2022

Turecko je z nich najbezpečnejšie, ale my sme aj v Tunise chodili do iných miest aj vlakom

autor
12. apr 2022

A myslite že to Turecko je dostupné v cenovej relácii 1300 € pre 2 osoby v súčasnosti? Je dobre ísť cez cestovku?

marsmykkok
12. apr 2022

jún áno, úroveň služieb je vysoká, pozeraj recenzie a nájdeš aj dobrý troj alebo štvor hviezdičkový hotel v tvojom budgete.

autor
12. apr 2022

Vďaka. A myslite si že je vhodne ísť len výhradne do 4+ hviezd v takýchto hoteloch? Nikdy som take africké krajiny nenavštívil. A ani priatelka.

sandri
12. apr 2022

Do 3* by som v Turecku nešla. Minimálne pozeraj 4*. Pri tomto rozpočte ti vyjde asi max 8 dní. Pozerala by som hotely čo sa ide na pláž podchodom pod cestu, tie byvaju lacnejsie. Posledny junovy tyzden je tam uz dost teplo, aj more je teple. A pozri si recenzie hlavne ohladom klientely - mne Rusi nevadia, vadia mi domaci Turci. Vidiet kupat sa zeny v tych ich skafandrovych plavkach, pricom ich chlapi idu na nasich zenach oci nechat, to fakt nemusim. Lacnejsie ta vsak vyjde Tunis, ale presne ako tu pisu, tie sluzby su na nizsej urovni. Mozno kupis dobre daky last minute, ked cestujes zo dna na den (kupis a dalsi den letis), vies mat zlavu aj 45%

hanah3007
12. apr 2022
Používateľ hanah3007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanah3007.

Ja môžem odporučiť Turecko -Side. Hotel Side Sun (cast Manavgat tuším).. hned na plazi, super servis, skvelé jedlo (Hotel sme vybrali podla recenzii na jedlo 😂).
Z Egypta sa nedavno vrátili kamoši a že to volo strašne otravné. Všade od nich pýtali baksis.
K tretej destinacii sa vyjadrit neviem, neboli sme tam.

marca12
12. apr 2022

Turecko

oli18
12. apr 2022

Za mňa Turecko len 5 hviezdičky.

autor
12. apr 2022

A je bezpecne pit v Turecku vodu? Cital som, že v Egypte sa nesmie z dôvodu veľkých žalúdočných ťažkosti. Vďaka.

ella2015
12. apr 2022

Turecko nie je Afrika mimochodom, a áno nájdeš aj hotel za 1300€ ale možno budete mať ďalej na pláž a podobne, napríklad od začiatku apríla stúpli ceny dovoleniek, v Turecku sa dá pohybovať aj mimo rezortu, výlety a poznávačky sa ale platia zvlášť takže nečakaj že zaplatíš 1300€ a všetko vybavené

luliu
12. apr 2022

Za 1300 Turecko nekúpis to najlepšie, je to nízka suma pre dvoch. Voda sa nepije, len balena

matus7030
12. apr 2022

Za mňa Turecko - čo sa týka pomer ceny a kvality. Určite sa dá ísť aj za 1300€ v TOP sezóne, ale skôr last minite. Veľa ľudí chodi uz počas júna - je lacnejšie. Odporúčam 5* hotel. Lebo ich 5 je iných ako našich 5 🙂
Dajú sa robiť aj výlety mimo rezort. My sme chodili na vlastnú päsť autobusom a bolo to OK.
Peknú dovolenku prajem.

marsmykkok
12. apr 2022

Ja odporúčam ísť osobne do nejakej cestovnej AGENTURY (nie kancelárie) v tvojom meste. Agentúra má v ponuke všetky cestovky, povieš pani svoju predstavu, rozpočet a poradí ti. Lebo zjavne nemáš skúsenosti ani s cestovaním a ani geografia nie je tvoja silná stránka, lebo Turecko nie je v Afrike. Ak ti dá nejaké ponuky potom napríklad zadáš do googla hotel a vyhodí ti recenzie alebo stránka https://www.tripadvisor.com/ tam tiež si vieš vyhľadať recenzie a pozrieť reálne fotky a potom sa rozhodneš finálne kde. Ale treba čím skôr sa rozhodnúť, lebo záujem je veľký o dovolenky, veľa ponúk už je na nejaké termíny vypredaných a bude to len horšie s vyšším dátumom.

autor
12. apr 2022

Máte pravdu,nie som scestovany vobec a preto si nechám poradiť. Dakujem.

sivaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuz_ka
18. máj 2022

Cez cestovnú kanceláriu máte istotu, že keď sa niečo stane musia sa o vás postarať a pomôcť vám, poprípade doviezť domov. A keď chcete lacnú dovolenku odporúčam last minute