Podstrana v Chorvátsku

katuska88
2. apr 2017

V auguste sa chystáme do Podstrany, chcem sa opýtať ako sa Vám tam páčilo? S čím ste boli spokojne a s čím zase nie? Chorvatsko mame uz ako tak prejdené, celu Istriu, okolie Zadaru aj Bašku Vodu. Len tu sme este neboli. Dakujem

haepinka
2. apr 2017

Za mna velka spokojnost. 🙂 Da sa najst aj ubytovanie na plazi. Split je prekrasny, kusok je Omis, ktore mi velmi pripomina Biograd so svojimi vecernymi stankami. Len si nepamatam, ci tam mali nejaky nocny zivot. Kontakt na toho pana uz nemam, lutujem.

lilibili
26. aug 2018

@katuska88 Zdravim viem, že diskusia je stará už rok a aj neaktuálne no nedá mi napísať aj pre iné mamičky môj názor.. Boli sme v Podstrane tento rok a nikdy viac by sme tam nešli zatiaľ úplne najhoršie mesto vlastne dedina v Chorvátsku kde sme doteraz boli, pláže ako po vymretí 5 a pol človeka, stánky z jedlom a občerstvením jeden aj tam nič dokopy nemali dvoje úbohé potraviny z vysokými cenami a to asi rak všetko, keď sme niečo chceli museli sme sadnúť do auta ísť do Splitu alebo Omišu v neustálej zápche takže nikdy nikdy viac, na pláži žiadne hojdačky či niečo pre deti a lehátka len súkromné kúpiť ani požičať sa nedali, táto dovolenka čistý des...

haepinka
27. aug 2018

@lilibili Ahoj, ano, ako vravis. Ale my sme to presne uvitali. My sme isli 3 slobodne pary a nam to prislo perfektne.Mali sme ubytko priamo na plazi - s lehatkami a velkym chladkom pre seba. teraz s detmi chodime okolo Zadaru, Sveti Filip i Jakov.

lilibili
29. aug 2018

@haepinka
@haepinka Áno aj mi sme boli vo Filipe bolo super komplex blízko pláže večer prechádzky, vozenie vláčikom, ponorka reštiky zmrzlinky a iné veci pre detičky máš pravdu tam je dobre.