Dobrý deň vie mi niekto poradiť čo všetko treba pri vstupe do chorvátska pre nezaočkovaných ako to prebieha na hraniciach a v destinácii ďakujem
@nams tu https://entercroatia.mup.hr/Edit a teda hned sa moze registrovat aj na nasej ehranici a nemusis to potom robit cez mobil, tym sa preukazujes potom na SK hranici pri navrate domov.
@simonah73 to naozaj treba pre neockovaných pri vstupe sa preukazat negatívnym testom?
@maminkasisa 😂😂 Áno, ako takmer v každej krajine
@maminkasisa bud pcr testom alebo antigenovym 🤷🏽♀️Aj my ideme 31.7 bude to celkom sranda✌🏼😃
@nams Pri prechadzani maďarských hraníc nič... pri prechadzani chorvátskych sa nás pýtal či mame negatívne testy povedali sme áno ale sestra šla na aute za nami a ich pýtali aj ukázať takze treba mat testy ...plus ako sme výplnali formulár tak tam písalo že ak presiahne pobyt viac ako 10dni tak po 10dnoch treba ísť na další test tu v Chorvátsku
@maminkasisa no naozaj. ja som preto nezaockovanu 15r dceru musela objednat na pcr test, kedze v case ked som ju objednavala sme este nechyrovali o tom, ci sa bude u nas v meste testovat antigenom.
A ako je to keď prídeš z Chorvátska a si nezaockovana.musis ísť do 14 daňovej karantény alebo pôjdeš na pcr test a karanténa pre teba končí?
@palicka kde ste prosim citala, ze bude Chorvatsko cervená krajina?
@maminkasisa v noci sa jej prisnilo 😉
@patricia2511 a musim mat ten Test v tom covid pase alebo to mozem mat aj vytlačene ?
Ja sa chcem opytat 🤷🏽♀️😃 že kolko dni pred dovolenkou ste si pcr test robili?
@nams ak myslis to enter croatia, tak tam vypisujes vsetkych co cestuju, ak idu vsetci do jedneho apartmanu tak vyplnis jedno tlacivo a len popridavas dalsie osoby. pri covid pase mozes nechat moznost vyber, vtedy Ta to pusti dalej a len sa na hraniciach preukazes bud negativnym testom alebo ockovacim preukazom.
Sorry baby že vas otravujem ale ešte sa chcem opytať.. ked pojdeme do chorvatska musime mať ten digitálny covid preukaz eú keď niesme zaočkovany ? Či stači len vytlačené pcr test?
potrebujes negativny vysledok antigenoveho testu nie starsi ako 48h ked prechadzas cez hranice, samozrejme musi byt ten test akceptovany europskou uniou alebo negativny vysledok pcr test nie starsi ako 72h a zaroven sa zaregistrovat v ich systeme, kde nemusis ten vysledok vlozit, nechas moznost Vyber ale budes ho mat so sebou vytlaceny napr. tiez si zober so sebou nejake ruska, lebo su potrebne vo vnutornych priestoroch, tj ked pojdes napr platit do vnutra restauracie k terminalu ak nemaju bezdrotovy (stalo sa mi minuly rok) alebo potraviny, pekarne a tak.