Počasie v septembri Grécko - Španielsko

pandusica
21. aug 2024

Ahojte, zmenili sa nam okolnosti a mozeme ist na dovolenku k moru. Preferujeme asi grecke ostrovy a pripadne Mallorcu. Mate prosim skusenosti s teplotami, nebude uz studena voda. Ideme s dvoma malymi detmi 2 a 4. Ja som bola vzdy len v lete. Dakujem

ina2405
21. aug 2024

@pandusica boli sme na Zakynthose v polovici septembra a bolo úžasne teplé more a krásne počasie

pandusica
autor
21. aug 2024

@ina2405 prave teraz pozeram zakynthos

buberova
21. aug 2024

My sme boli pred rokom, odchádzali sme 12.09 a more stále perfektné 🙂

crazy_cat_lady
21. aug 2024

na Kos-e byva tiez este velmi teplo, rovnako aj more 🙂

mclissa
21. aug 2024

Rodos, Zakyntos, Majorca kludne az do Oktobra. Ano budete mat pekne.

dankabetka
21. aug 2024

@pandusica ahoj, v sept. minuly rok sme boli na Menorke - kusok od Malorky (cca okolo 15.9) a pocasie super, more teple, normalne frcala este sezona. Tento rok ideme tiez v tomto datume na Korfu a ratam s peknym pocasim a teplym morom- tak snad dufam spravne 😉 peknu dovcu - ja sa tiez tesim na tieto septembrove bodky za letom 😉

wade
21. aug 2024

Grecko ma v Septembri vyborne pocasie. My chodievame este aj v Oktobri na Kretu a ja to milujem, kedze teploty nad 30 stupnov nemusim.

amelie2017
21. aug 2024

V septembri je na Malorke este leto v plnom prude. Kupacia sezona do konca oktobra. Teple more aj pocasie, vyhoda o malicko menej ludi. Ale vzdy je min 5 dni, kedy prsi. Tak sa do nich snad netrafite.