Počasie v Grécku v septembri

lollka
20. jún 2015

Ahojte,
planujeme ist tento rok na dovcu do Grécka - Zakynthos, Kefallonia - v prvej polovici septembra. Mate niekto skúsenosti? Nebude tam už chladno či v pohode na kupanie?

janinah
20. jún 2015

tieto konkretne neviem,ale domáci Gréci vravia,že do 15.9. je počasie dobré,aj kúpať sa dá,po tomto dátume už trochu riziko,ale dá sa

siska53
20. jún 2015

@lollka my sme boli vlani na rodose do 15,9. A bolo nadherne teplo,uplne perfektne...aj vecer v kratkom,maximalne lahky svetrik.. Raz prsalo - polhodinu-uolne teply dazd.. Po dazdi sa do hodiny dalo vratit na plaz...

escadatt
20. jún 2015

My sme boli na Thassos v septembri minulý rok a bolo krásne. Ked sme odchádzali, sezóna končila, ale Thassos je najsevernejší ostrov, takže by som podľa toho hľadala... Pred pár x rokmi 🙂 som bola na Kréte v júni a to bolo peklo! 40st.ráno v tieni...

nedielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bonaqa2013
20. jún 2015

moja kolegyňa chodila pravidelne aj s manželom koncom septembra. Nevedela si vynachváliť. Za pár e. Oni chodili bez stravy - starý jesť nechcel, on si kúpil pivo a bol vybavený. Ona niečo drobné .....jedine si sťažovala, že tam už všetko prpravovali na zimu - koniec sezóny, veľa rešt. , stánkov už bolo zatvorených. Ale počasie, more, voda - super.

zuzlicek44
21. jún 2015

@siska53 ahoj kd ena rhodose ste boli? my s mm odlietame v utorok🙂

siska53
21. jún 2015

@zuzlicek44 lindoss princess

danulkaja1
5. júl 2015

@nedielka môžem sa spýtať na konkrétny hotel kde ste boli?my by sme chceli ísť ten prelomový týždeň medzi augustom a septembrom,dnes mi jedna baba písala,že september je v grécku už mimo sezóny,tak teraz neviem,určite by som chcela aby to malo ešte dovolenkovú atmksféru....vieš mi prosím poradiť?ďakujem