Prosím máte niekto skusenosť aké býva počasie v Chorvatsku v oblasti Zaton pri Zadare v septembri? Viem že nemusí byť ako minulé roky, ale rozmýšlame ísť ešte, ale keď by malo pršať tak to sa nám neoplatí. Ďakujem za názory.
aj ja si myslim, že je to skor o danom počasí, ktoré práve vtedy predpovedajú...
More bude určite teplé, Ninská zátoka je istota...
Ak v septembri do Chorvátska, tak by som poradila Podgoru. Má dobrú polohu, nachádza sa v závetrí vysokých hôr v zátoke, a preto tam nezvykne pršať a byť zamračené v kuse celý čas dovolenky, aj keď severnejšie to tak práve je.
september v chorvatsku je uz pomerne nestaly. ak chcete ist k moru, treba ist na juhovychodne ostrovy v grecku alebo turecko, tam je riziko dazda uplne minimalne.
@t2006 my sme boli viac krat v septembri vždy sme mali pekne počasie, tento rok sa tiež chystáme v septembri dúfam, že nám to vyjde aj Vám 🍀
@macikovaiveta dakujem tak dufam tiez ze vam to vyde a aj nam, my sme boli v juni a bolo teplo 🙂
@t2006 zatiaľ nám to počasie do Chorvatska moc nepraje 🤷♀️😀dúfajme , že bude ok
@t2006 my sme boli 2x v septembri na Pagu, asi 1.5 hod. od Zadaru - raz bolo pekne a druhykrat bolo zima. Ale na Pagu v septembri fuka uz casto bóra, ked sme tam ten druhykrat boli, neskutocne fučalo a vonku bolo tak 22 stupnov. Osobne by som uz do Chorvatska nesla. Ked este na dovolenku, tak na grecke ostrovy.
@macikovaiveta my sme už boli, v sobotu sme sa vrátili a bolo pekne celý čas len asi 3x vnoci pršalo a cez deň sa vždy vyčasilo tak som rada, vy kedy idete?
@t2006 momentálne sme tu, 24 stupňov aj sme sa kúpali , ale studena voda inak ok
my sme boli v júli a dovolenku sme strávili v mikinách, známi boli v septembri a mali pekné letné počasie. Keby nebola večer skôr tma by ani nevedeli, že už je september..držím palce nech vám to vyjde 🙂