Ahojte, aké býva počasie v Chorvátsku na Istrii koncom júna ? O pár dní ideme a bojím sa že budú dažde
Napiste mi spravu 🙂
@nikinad9 ohľadne čoho ? Skúsenosti s počasím ? Veď to nieje tajné snáď
My sme tam chodievali prvý júlový, počasie fajn, ale voda ešte trochu chladnejšia. Ale to sa dá zvyknúť.
@marca12 teraz prišla suseda, z 5 dní tri pršalo...
Istria je Istria, tam sa na stálosť počasia nedá spoľahnúť tak ako vo vzdialenejších lokalitách Chorvátska. Ale trebárs vám to vyjde a budete mať krásne👍 Ja som momentálne v okolí Zadaru, tretí deň vymeteno a 26+... Podľa predpovede má byť ešte teplejšie v najbližších dňoch. Prajem krásnu dovolenku a nerob si zbytočné starosti predom😉 A čo som mrkla predpoveď na YR, tak na Istrii má byť teraz krásne, teplo a slnečno👍
Ano, istria ma vselijake pocasie , nez v inych lokalitach HR. Napr u nas strednejsie mame teplejsie a ine pocasie.
Ale na istrii sa zvyknu uz tiez kupat v juni
Koncom juna by uz malo byt pekne teplucko, ale na pocasie sa v dnesnej dobe uz vobec neda spoliehat a riadit sa tym, ako to bezne v tomto obdobi byva 🫤. Len si vezmime, ako to vyzera u nas...od aprila sa striedaju horucavy s doslova letnymi burkami. U nas na juhu maju byt buduci tyzden az 35 stupnove horucavy a dnes ledva 20 stupnov po dazdi. 🥴