Počasie nám ide pokaziť víkend

juliasb
5. máj 2022

Ahojte, ja viem ze tu ma väčšina horšie problémy ale tak strašne strašne som sklamaná a smutná, akékoľvek povzbudenie by pomohlo.
S manželom sme si zajednali predĺžený víkend pre seba bez deti, v destinácií kde býva v máji obvykle uzasne pocasie, naplánovali sme si celý program, tešili sme sa na prechádzky pri mori, kávu na slnku, na oddych po ťažkom roku. A ono hlási 99% dážď na každú jednu hodinu. Ideme už dnes takže už sa to nezmení. Tak strašne sme sa už vyše mesiaca tešili, všetko spolu plánovali, pozerali sme si videa ako to tam vyzerá...dali sme do toho ťažko zarobené a nasetrene peniaze a úprimne, behať 3 dni dakde v pršiplášti to je také, že sa už ani neviem prinútiť tešiť, strašne som sklamaná. Už ste to dakedy zažili?

anjelicek26
5. máj 2022

Nuz bohuzial to obcas zle vypali... skus pozriet alternativny program - muzea, divadlo a veci tomu podobne, urcite to bude fajn dovolenka aj tak.

jaskolka
5. máj 2022

Počasie si nevyberies ani neovplyvnis. Jedine náhradný program, lebo zbytočne sa budeš rozčuľovať nad niečím co je proste "vyššia moc"

mamamasama
5. máj 2022

@juliasb pamätám si na prvú dovolenku s manželom bez detí... Boli sme v rezorte, slnko pálilo a my sme nevyšli z izby... 🤭😁 Ale tiež sme mali pripravený program... 😁

emka530
5. máj 2022

@juliasb a kde konkrétne idete?

littlefiona
5. máj 2022

@juliasb čo narobíš, niekedy to nevyjde. Ja som raz strávila týždeň dovolenky, kedy nonstop pršalo a bolo 15 stupňov. Tešila som sa však, že som s rodinou a užili sme si to aj napriek tomu a poviem ti, že práve kvôli tomu počasiu, je to dovolenka, na ktorú nikdy nezabudnem. Lebo vždy tie spomienky začínajú a pamätáš, ako sme sa kúpali v daždi pri 15 stupňoch?😄😄

ichbinich
5. máj 2022

Ja viem, ze to vie strasne nahnevat.
V lete sme boli v Tirolsku - videli sme niekedy vedlajsi hotel, taka bola hmla 😀 Sli sme na malu prechadzku, na ktorej sme dva krat zmokli. Boli sme presne pod Zugspitze, ale videli sme ju iba na fotkach... Innsbruck je znamy panoramou hor okolo mesta. No, nastastie mali v hoteli zavesene fotky, ze ako to vyzera, ked je pekne a nie je vsetko schovane v oblakoch 😀

Takze rychlo pohladaj alternativy, proste kavicku si date vnutri v kaviarni, ak nebude priamo vichrica, na prechadzku mozte ist.
A najdolezitejsie - predpoved pocasia nemusi vobec vyjst.

vsauce_
5. máj 2022

Fuh, to mi pripomína ako sme boli v Írsku a tam to počasie sa mení každých 5 minút 😀
Niečo určite vymyslíte. Prídete na čaro 'improvizácie' a nájdete spôsob ako si užiť dovolenku aj za nepriaznivého počasia 🙂

kliatana
5. máj 2022

tak ako to zamrzi ked sa clovek niekam tesi a fakt sa spolieha na pocasie, ale skuste z toho vytazit co najviac, dajte gumaky a nenechajte si to pokazit 🙂

surama
5. máj 2022

@juliasb Mne sa na svadobnej ceste podarilo v mori vyklbit rameno, museli sme zakotvit mimo trasu, prisla po mna zachranka, v nemocke infuzie... No mohlo radsej prsat v ten den. 😃 Prvykrat pri mori a hned na zaciatku dovolenky uraz 😃 To len na odlahcenie 🙂 Popozerajte nejaky wellness, pamiatky. Hlavne, ze budete mat cas sami pre seba 🙂 Mozno zistite, ze je jedno kde ste a co robite, ale v skutocnosti len potrebujete vypnut a trochu vyjst zo stereotypu 😉

vlasica19
5. máj 2022

Zazila veru, ale si poviem v takych pripadoch, ze vsak o nic nejde. Nie je to posledny vikend, co mame volno, bude pekne aj ine dni a vymysli sa nejaky nahradny plan.

tosomja
5. máj 2022

Áno, zažila, boli sme na prvej dovolenke ešte s bývalým mužom a dcérou ktorá mala 4 roky. A od prvého dňa pršalo, lialo, na hodinu sa vyčasilo, potom zase hodinu lejak... záplavy, zákaz do mora, všetky restiky zatopené po kolená 😃 pekné počasie bolo posledný deň, aj to sme o 14tej miestneho času odlietali domov. Boli sme na 14 dní 🤣🤣🙈 ale aj tak bolo super.
Potom sme išli na poslednú dovolenku už len na 8 dnni a tak horúco bolo, že som si priala radšej búrky 🤣

jenn25
5. máj 2022

hladaj nejaky wellness alebo nejake dobre restiky, kaviarne, kino, divadlo, nieco pekne ale v interieri...mozno sa pocasie na chvilku umudri a vyjdete aj niekam na terasu, tie predpovede nemusia byt 100% no a hlavne ze budete spolu 🙂

ichbinich
5. máj 2022

@surama 🙈
My sme sli na svadobnu cestu na Madeiru, lebo sa tam da ponarat a chodit na turistiku.
Prvy den som si narazila malicek na nohe, ze som obula len slapky. Bolo po turistike.
Druhy alebo treti den sme boli na lodi pozerat delfiny a prechladla som, mala som sopel, takze padlo aj potapanie... 😀
Boli sme nakoniec na jednej(!) prechadzke okolo llevada a bola som sa raz potapat. A aj to som rukou nechtiac zasiahla morskeho jezka.. Takze svadobna cesta jak lusk 😀

vikus17489
5. máj 2022

Este nevies ako tam bude, tak nerob urychlene zavery. Isto si to tam uzijete v akomkolvek pocasi, len treba chchiet a nadstavit sa tak. Hlavne ze budete mat jeden druheho len pre seba

bubinko1506
5. máj 2022

Boli sme tak s muzom a par znamymi na karnevale v Benatkach - tyzden predtym krasne pocasie, tyzden potom tiez, iba v ten vikend cely cas prsalo a program karnevalu bol zruseny🤣. Pochodili sme Benatky v prsiplastoch a ako suvenir sme si okrem chripky doniesli gumaky, podkolienky, dazdniky🤣. Inak super vikend s fajn ludmi, na ktory asi fakt nikdy nezabudneme😉.

surama
5. máj 2022

@ichbinich 😂😂😂 Ale chapes..toto su tie prave zazitky 😃

lenka123456789123
2. feb 2024

@bubinko1506 prečo ho zrušili kvôli dažďu?? Ja idem tiež čaká ma asi to isté 😁

bubinko1506
2. feb 2024

@lenka123456789123 ano, kvoli dazdu😂.

lenka123456789123
2. feb 2024

@bubinko1506 Pýtam sa lebo v tom roku bol ešte aj covid stále sa niečo rušilo a potom zase nie. Dakujem,budem dúfať ,že nebude aspoň Piatok liať naštastie idem na viac dní ale žial človek si musí všetko popredu zajednať :(

lenka123456789123
2. feb 2024

@bubinko1506 Hlavne,že misia splnení bola spoznali ste ludí a napriek zlému počasiu ste to zvládli ja sa obávam aj záplav :D brodiť sa namestím cez vodu bude zaujimavé.