Počasie na poznávací výlet v Londýne v októbri

palesandra
21. aug 2023

Ahojte,
rozmyslam ist na poznavaci vylet do Londyna a kedze mam skolopovinne deti, vychadza to viac menej na jesenne prazdniny co je koncom oktobra.
Kedze som zimomvrava, zamyslam sa nad tym ci vobec ist koncom oktobra do Londyna, co pozeram pocasie, pise okolo 14 stupnov ale skor by som dala na skusenosti inych a pocitovu teplotu. Ako tam je, ako u nas v jeseni? viete to prirovnat k nejakemu nasmu mesiacu? Dakujem

abbey1
21. aug 2023

@palesandra Počasie v UK je nevypočítatelné. Skôr bude daždivo než zima. Ale veď nebudete celé dni behať po vonku. Máte tam múzea, rôzne atrakcie, zahrejte sa a pôjdete ďalej. Minulý rok sme tam boli práve na prelome október a november. Pár dní fajn, pár dní lejak.
Určite sa nedajte odradiť počasím.
Prajem krásnu dovolenku.

adri266
21. aug 2023

@palesandra Ked som bola aupair, v oktobri bolo tak teplo, ze som chodila v sukni, satach, kratkom tricku. A na druhej strane bola aj taka zima, ze som chodila vo vetrovke.

To je taka otazka, ako ked sa spytas, ci bude na Vianoce snezit. To nikto nevie. Treba ist a uzit si to za kazdeho pocasia. Londyn ponuka rozne pamiatky, ktore mozes navstivit, aj keby padali kamene z neba.

onedaynick
21. aug 2023

@palesandra kasli na hypotezy a uzi si pobyt. Bola som tam v lete, v zime, zazila som zimu v lete a teplo v zime. kto ti vie predpovedat pocasie?

slniecko5
21. aug 2023

To nech ťa vôbec neodradí..bola som tam v októbri, bolo veľmi príjemne, akurát na behanie po pamiatkach. Určite choď. Budeš mať zážitok.

lucylaw
21. aug 2023

@palesandra Počasie v Londýne sa nedá predpovedať,už som tam bola v novembri,kedy bolo vonku 20 stupňov,svietilo slnko a za tie 4 dni ani nesprchlo..A zase som tam bola v septembri,kedy nám z 5 dní 2 dni lialo..Takže treba byť pripravený na všetko,každopádne to tam stojí za to a človek si tam vie urobiť program v hocijakom počasí 🙂

slavomira236
21. aug 2023

@palesandra zila som ram 9rokov a v oktobri tam je pocasie ok. Este v tricku a kratasoch miestny behali

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
palesandra
autor
22. aug 2023

dakujem vam vsetkym ❤

alama
22. aug 2023

@palesandra Ahoj, my sme boli s detmi par rokov dozadu okolo sviatku 8.maja a bola taka zima, ze mali asi vsetko na sebe, co sme mali so sebou pobalene. Tricko, mikinu, flisovu bundu a este aj zateplenu vestu ( tu som pribalila na poslednu chvilu, pre istotu 😆), strasne fukalo a niektore dni aj prsalo. A to sme uz cakali, ze pocasie bude fajn 🙈. Takze asi sa to velmi predpovedat neda, mozno prave v tom oktobri bude super pocasie.