Ahojte.
Mate niekto skúsenosť s Cyprom, že ste leteli v strede septembra? Ake bolo počasie?
Všade ukazujú ine teploty
Určite bude dobre počasie, ja som tam bola pol roka a pršalo začiatkom mája, keď som prišla a potom až koniec októbra keď som odchádzala ☺️
Určite by som tam nešla júl a august, u nás v hoteli boli aj Slováci a ti prišli koncom septembra, počasie bolo super
Ahoj, minulý rok, polka októbra, grécka časť, teplota 26-28 stupňov, slnečno, voda teplá, minimum ľudí. Najlepšia dovolenka.
Ahoj, ja som bola v Apríli a mne origoš cyperčanka hovorila, že najideálnejšie je ísť september. inak my tento rok v apríli sme mali do 30, zhoreli sme. neviem si predstavit, ake tam musi byt teplo teraz
Ďakujem ☺️ ja mam rada 30tky. Tak preto sa radšej pýtam dopredu. Letime 12.9. ak do toho nic nežiaduce nepríde.
@banderaska29 zdravím chcela by som sa spýtať že ako to tam v apríli bolo čo sa týka teploty mora? Ďakujem
@deniska2011 25 cca, ale spaleni sme boli statočne 😌 Paphos je hlavne krásny a kultúrny ❤️
ahoj, my sme boli minuly rok v Ayia Napa (JV Cyprus) prvy oktobrovy tyzden a pocasie bolo super - teploty okolo 30 a voda nahriata na 26-7 stupnov. Nam taketo teploty velmi vyhovuju, preto chodime na konci sezony, neprsalo ani raz. Na plazach bolo dost pocut polstinu a cestinu, boli tam ludia s malymi detmi a batolatami a aj tie sa kupali v mori.
Inak si mozes pocasie pre danu destinaciu na najblizsie 3 mesiace sledovat tu alebo pozriet, ake boli teploty minuly rok v tom strede septembra
https://www.accuweather.com/sv/cy/larnaca/12376...