Ahojte,mamicky,v juny ideme na 3 dnovy vylet do Tatier.Ake vylety,mensie tury by ste nam odporucily s 11 mesacnym synom?Je vhodne vyjst s lanovkou napr na Lomnicky stit? Dakujem!
@1988majka dakujem!mame nosic.Na Popradske pleso sa naozaj vieme dostat aj kocikom,alebo skor nosicom?
@diablica697 na popradske sa dostanete kocikom zo zastavky zeleznice popradske pleso - to je asi 50 minut po asfaltke. Ak by ste vsak isli zo strbskeho plesa, treba vam nosic. Ale vseobecne do tatier je asi vhodnejsie zobrat nosic alebo satku.
@diablica697 s malou sme boli nedavno a to mala 6m a chystame sa zase, ked bude mat 10m. lanovka, zubacka uplne v pohode, no zaobstarala som si nosic. cize ked sme chceli ist isli sme. mala v nosici aj pospinkala. velmi dobra vec do hor 🙂 uzijte dovolenku
My sme boli tiez minuly rok v Tatrach, ked mal syn 7 mesiacov. Dobre bolo, ze som ho mala obcas aj v kociku a aj v nosicke. Na striedacku. Vsetky veci sme mali v kociku. Vybrali sme sa zo Smokovca na Hrebienok a odtial ze pojdeme aspon na Rainerku s kocikom. Rano bolo krasne slnecno, tricko, kratase.... maleho som mala v nosicke a kym sme prisli na Rainerku, tak sme uz mali oblecene vsetky teplejsie vrci. Razom sa tam zmenilo pocasie. Pre maleho som mala nastastie tenky fusak.
A co sa tyka vyletov... okolo Strbskeho, na Popradske... ako baby pisu vyssie. Ten Lomnicak by som este s takym malym nedavala.
@diablica697 na Sliezsky a z Popradskeho na Popradske aj s kocikom. Ostatne v nosici. Fakt moze byt kadejake pocasie tak urcite mu zobrat nieco aby boli nozky v teple a aby neprefukalo a kedze tam pekne pripaluje obcas tak klobucik alebo nieco s velkym siltom 🙂. Na lomnicaku som uz videla aj mensie deticky. Ked bude dobre obleceny tak myslim ze nieje problem. Pekny vylet zelam 🙂
Dakujem baby 🙂🙂
@diablica697 mate nosic alebo satku alebo len kocik? za 3 dni toho vela nestihnete ale dam nejake tipy. popradske pleso jamske plesa vodopad skok hrebienok zamkovskeho chata skalnate pleso lomnicak v pohode zelene pleso sliezsky dom 🙂