Pobyt v Prahe

8. aug 2021

Chystám sa koncom týždňa do Prahy na 4 dni , bol niekto alebo je momentálne teraz niekto na pobyte chcem len info či v c centre je veľa turistov alebo sa mám radšej vyhnúť .
Ak máte typ aj na nejaku peknú restiku s dobrým jedlom primeraná cena na obed poprípade večeru v cene do 10€ dajte typ.

diewcatqoo
8. aug 2021

Ahoj, v porovnani s obdobim pred pandemiou je v centre tak mozno polka turistov. Konecne sa da cez Karlov most prejst bez toho, ze do niekoho vrazis alebo niekto vrazi do teba. A ak sa chces davom vyhnut uplne, chod do centra niekedy zrana.
S restikou ti moc neporadim. Akurat teda ak sa chces prestravovat v centre, radsej hladaj nieco v bocnych ulickach.
Pocas prazdnin je v Prahe akcia, ktora ma za ciel podporit cestovny ruch. Ak sa ubytujes vo vybranom hoteli, dostanes za kazdu noc 2 body na zlavu po roznych atrakciach. Jeden bod mozes minut na jednu atrakciu. Vyplati sa to, pretoze dost atrakcii je s tymto aj zdarma, napr. ZOO, rozhladna Petrin, rozne muzea..

marci77
8. aug 2021

restika (alebo vyvarovna) v centre .....vyber vsetkeho mozneho za ceny 100 Kc-150 Kc
https://www.havelska-koruna.cz/

kitycat
8. aug 2021

Jedine co v prazskom centre chyba su aziati, inak je to uz takmer rovnake s tym, ze si v MHD a v obchode nasadis rusku, v restike uz ani nie.

Ja by som ta na jedlo poslala bud do niektoreho z Lokalov, u nas je oblubeny Lokal u bilej kuzelky blizko Karlovho mostu, a taktiez na jedlo a pivo na Strahovskom klastore nedam dopustit. Tam maju pivne specialy a vecne plno takte ak si sama, je mozne ze ta posadia este s niekym. V Potrefenej huse maju tiez dobry vyber. Havelska koruna je fakt taka vyvarovna. A Slovaci v Prahe chodia na halisky do U Skretu

autor
8. aug 2021

@marci77 Dakujem

autor
8. aug 2021

@kitycat vdaka