Pobyt v hoteli - booking

28. mar 2022

Ahojte vedela by mi niektorá z vás prosím objasniť všetko okolo ubytka v hoteli od bookingu, príchodu, vypýtania kľúčov/ karty a podobne ? 😂 prosím vás len ma nezhadzujte a nevysmejte že neviem ako to chodí . Ďakujem pekne 🙂

bucko555
28. mar 2022

Prídete zahlasite dá na recepcii že máte rezerváciu, dajú vám kartu od izby povedia kde sa izba nachádza a hotovo

simca06022011
28. mar 2022

objednas si ubytko v hotely, pride ti asi aj potvrdenie ( ja ked idem niekde kde sa nemusim vediet dohovorit, si vytalcim infosky priamo z bookingu, je tam nejake cislo rezervacia a kadeco, na jeden papier to byva). Ides do hotela, zahlasis sa na recepcii, ze mas rezervaciu a to je vsetko. Uz to recepcní vyriešia všetko, nepytas si nic,v ed daju ti kartu automaticky s cislom izby, plus vypises aj tlacivo podla OP/Pasu s infoskami. Povedia ti aj nauceny text s informaciami o ubytovani,c as ranajok, pripadne vecere... sluzby... ale to najdes vacsinou aj na izbe potom.

zmrzlinka2021
28. mar 2022

Vytlac si potvrdenie rezervacie 🙂 v anglickom jazyku a mozno aj v ich národnom

ichbinich
28. mar 2022

Staci prist na recepsiu a povedat, ze mas rezervaciu na meno XY. Zvycajne uz budu mat naychstanu izbu aj kluce, iba si vypytaju pas, mozno nieco vyplnit a hotov.

Najdolezitejsie je ale vediet, ci uz je pobyt zaplateny kreditkou cez booking, alebo ci sa plati priamo na mieste (a ci vobec kreditkou, alebo iba v hotovosti).
Casto sa este platia lokalne turisticke dane priamo na mieste (1-2€ na osobu a den).
--> V klude si precitaj, co ti pise booking v tvojej rezervacii. Ak ti je nieco nejasne, mas moznost napisat otazku ubytovaniu.

sense
28. mar 2022

Pôjdeš na recepciu ze máš rezerváciu, tu si môžeš vytlačiť a im ju ukázať... Dostaneš kľúče, ubytujes sa

sima338
28. mar 2022

Urobíš si rezervačku, na booking si založ svoj účet, využiješ vždy pri cestovaní, väčšinou sa nikde neplatí vopred, ale priamo na mieste. Na recepcii ti dajú kľuče, kartu, tam aj platiš

kitycat
28. mar 2022

Ubytovanie je mozne zvycajne od 14h,ak prides skor nemusia ta ubytovat. Ale mali by ponuknut uschovu batoziny