Ahojte, rada by som manželovi darovala na narodeniny pobyt.. len my dvaja a náš polročný synček. Vedeli by ste mi poradiť nejaký apartmán v rámci celého Slovenska pripadne , keď už zahraničie, tak Krakow? Niečo babyfiendly ? 🙂 veľmi pekne ďakujeme 🙂
Zdravim ja by som išla tu na skv síce chodila som kus zo staršími deťmi ale veľmi sme boli spokojný v hoteli Permon... Milí personál a ponúkajú aj stráženie detí počas oddychu napr masáž 😉
my sme boli napr. v Amresort, maju uzasny detsky kutik a detsky vyhrievany bazen (ubytovat da da bud v hoteli alebo apartmanoch spojenych s hotelom), Residence na Donovaloch ma apartmany, nezdal sa mi ale zasa az tak baby friendly, no a potom uzasne baby friendly su Sitno, Partizan ale priznam sa netusim ci maju apartmany a rozhodne odporucam Bukfurdo hotel Buk pre deti uzasny, maju k tomu all inclusive koncept, pre deti kutik, detske bazeny pre najmensie deticky, len teda neviem, ci to pre vas nie je daleko (netusim odkial ste)
Urcite su na SK zname a oblubene apartmany, ale my sme s 10m synom boli v nenapadnych Mojmirovciach.
Nie je to vyslovene baby oriented hotel. Ale vsetko, co sme potrebovali, nam pripravili vopred (postielka, rychlovarka) Kocik sme nemuseli nosit na izbu (nie je tam vytah), cakal nas recepcii. Za maly diskomfort sme dostali obrovske mnozstvo benefitov:
- hotel v krasnom kastieli, vsade okolo historia
- malo ludi
- vsade koberce, takze maly, ked stvornoskoval, nemal odrete ruky
- fantatisticka kuchyna
- wellness a masaz v hoteli
- prechadzky v parku
https://kastielmojmirovce.sk/sk/