Pobyt s deťmi - Tatralandia verzus Bešeňová

itka1
8. jún 2022

chceme ist s muzom a detmi cez leto na predlzeny vykend do tatralandie alebo besenovej ale nevieme sa rozhodnut. v tatralandii sme takto uz boli a bolo super teraz by sme tiez chceli byt ubytovany priamo v parku v besenovej ale nastava otazka je tam aj neake ine vyzitie vo vecernych hodinach pre deti okrem bazenou myslim preliezky animacie a podobne ako v holyday vilage v tatralandii pripadne nieco kde mame vsetko na jednom mieste a nemusime vela cestovat aj za inymi aktivitami ako kupanim priladne ci sa tam da si zahrat vecer neaky bowling biliard proste aj one aktivity ako len kupanie sa

chillibubble
8. jún 2022

sem sa pripnem. tiez ma to zaujima.

lilianka28
8. jún 2022

@itka1 ak kvôli deťom, tak lepšia voľba je myslím Tatralandia.

melanta
8. jún 2022

My máme celoročné vstupy do oboch, muž je z LM, ak ideme do LM, s jeho synom chodíme viac do Bešeňovej, hoci Tatralandiu máme asi 2 km. Aj nám aj malému sa tam viac páči. Malý má 9 rokov a aj s kamarátom keď ho berieme, tak radšej chce Bešeňovú. Ale mimo kúpaliska neviem, ake je to tam napríklad večer, čo sa aktivít týka.

yanni
8. jún 2022

@itka1 zalezi ake mast stare deti. My sme bolo aj aj a Besenova je taka luxusnejsia. Aj ubytko je lepsie a to sme mali v Tatralandii uz ten "Luxus" apartman. Co sa tyka vecerneho vyzitia, tak deti mi maju 3 a 6 rokov, to maju zecer tak akurat vhupnutie do postele. Celodenne blaznenie sa im staci. my sme boli vlani este pred letnymi prazdninymi v oboch, tento rok pret Velkou Novou v tatralandii a budoucí hyzděn idu decka so starymi rodzicami na tyzden zase do Besenovej. Moja starsia dcera povídala, ze Besenova je krajsia. Preto tam teraz idu zase.

janickacrazy
8. jún 2022

@itka1 no mojím deťom sa viac páči v Tatralandii ako v Besenovej. V Tatralandii sú vraj lepšie tobogány. Mne je to jedno, mne sa páčilo aj v Besenovej. Akurát čo mi trochu vadilo, v tej reštaurácii je stále prievan.

yanni
8. jún 2022

@janickacrazy Ano v Tatralandii je vocal TOboganov. Preto zalezi aj od veku dietata. Co vlastne viac vyuziju. Moje baby na tobogany este nie su, takze nam viac vyhovuje Besenova. Tam je viac pre mensie deti.

itka1
autor
8. jún 2022

@yanni moji chlapci maju 2 a 5 a su velmi hyperaktyvny starsi syn je bezne bez spanku caly den v lesnej skolke rozumej celodenne behanie po vonku lozenie po stromoch staranie sa oskolkarske hospodarske zvieratka a 2 hodinova prechadcka v lese za kazdeho pocasia a skor ako o deviatej pol desiatej mi nezaspi mladsi tak isto ale si pobede este schrupne takze v tatralandii sme naplno podvecer a vecer vyuzilu detke ihrisko a aj animatorou ktoty tam boli a to mal starsi sym vtedy 4.5 roka v besnovej sme este neboli tak preto sa pitam kedze tam chceme ist na 4 noci aby sa mi na treti den uz nenudili 🙂

yanni
8. jún 2022

@itka1 Tak 5 rocne děti tu uz dávno nespavaju. To, ze děti v tom veku stale běhají, neznamená este, ze su hyperaktivne. Hyperaktivita je diagnóza, netřeba si to zamienat. Moje děti nespavaju cez den od 2 rokov, mladsia je tiez v Waldkindergarten, staršia v Aktive Schule. Ale my mame rezim a nehrozi aby mi deti behali o 10 vecer. To sa spi. Mame to tak nastavené od malička a neměníme ani cez vikendy ci prazdniny. V besenovej su tiez ihriska a este krajsie ako v Tatralandii. My sme uz boli v oboch niekolko krat, za posledny rok uz 3 krat a Tatralandia je jednoducho stara. je tam vsetko stare, nepekne. Apartmany jedine die renovovane, inak nic moc. Strava taka normalna, lepsie detom chutilo v Besenovej. Nudit sa nemusite ani tam ani tam. Ono clapkat je casom nuda ale mate tam aj ine moznosti. Zvezte sa do hor. Na Hrebienoch, na Chopok, teraz od juna uz by mala byt otvorena aj Bricklandia, chodte na Maru. Nemusite byt stale len v areali.

itka1
autor
8. jún 2022

@yanni dakujem za odpovet a vzhladom na to ze so starsim synom sme v stadiu diagnostikovania ADHD viem ze je ircite minimalne hyperaktyvny a aj moje deti maju rezim a proste zaspvaju okolo pol desiatej
plus minus par minut aj to musia byt "vybehany" kazdopadne dakujem 🙂 v besenovej ste neboli ste nahodou aj v hoteli aqamarin v dvojizbovich apartmanoch ze ako su usporiadane kedze by sa k nam rada pridala aj babka deti

yanni
8. jún 2022

@itka1 nie. Aj v Galeria Thermal aj v Hoel Besenova sme boli v dvojizbovom Apartmane. V Aquamarine su vsade kuchynske kuty a to my nikdy nepotrebujeme. Vzdy bukujeme so stravou.

lenmarka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenmarka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenmarka
9. feb 2024

My chodíme aj do Bešeňovej aj do Tatralandie, ešte po ceste odporúčam aj Sielnickú zátoku na brehu Liptovskej Mary, kde si cez sezónu môžete požičať kajak, paddleboard, motorový čln, bicykel, atď... Sme zväčša ubytovaní vo Vile Liptovská Mara, novovybudovanej vilke medzi Tatralandiou a Bešeňovou.