Pobyt s 8-mesačným dieťaťom vo wellness Patince

majka8592
4. jún 2021

Dobrý deň.
Boli ste niektorá s 8 mesačným alebo mladším bábom v Patinciach? Detský bazén býva udržiavaný? Ako to tam funguje? A hlavne mi poraďte ako ho mám do toho bazéna obriadiť.
Ďakujem.

ivanaks
4. jún 2021

@majka8592 S takým maličkým dieťatkom som tam nebola, ale chodíme každoročne a je to tam fajn. Vo vnútri je detský bazén, dospelákovi voda cca do kolien, keďže je tam malý tobogán, tak aby bolo do čoho čľupnúť. Vonku je detský bazén, krásne zatienený, teplá a plytká voda. Určite špeciálne plavky alebo plavkové plienky - kúpite napr. v DM, aby moč nešiel do vody. Ak sa pokaká, okamžite z bazéna von, lebo baktérie zo stolice znečistia vodu. Minulý rok tak na 2 dni ktosi odstavil vnútorný detský bazén (kým to vyčistili a znova napustili a dostali povolenie od hygienika).

ivanaks
4. jún 2021

No a špeciálne plávanie koleso (hlavne do vnútorného bazéna). A počítajte s tým, že v tom detskom bazéne vo vnútri môže byť s drobcom len jedna dospelá osoba - podľa ich pravidiel (dospeláci majú všelijaké plesne, voda pre deti je naozaj teplá, tak nech to tam nekvasí a deti z toho nemajú zdravotné problémy).

katkaseiner
4. jún 2021

Chodili sme do Patiniec casto pred pandemiou, ale len tak na jeden den. Voda v detskom bazene (vo vnutri ) je velmi tepla, cize nemusis sa bat. Boli sme aj s drobcom ked mal tusim 3 ci 4 mesiace, nikomu doteraz odtial voda neuskodila, cize vsetko ok. Vonku sa priznam ze sme to nevyuzili lebo vacsinou sme chodili bud v zime alebo v zlom pocasi. Nam sa tam velmi paci. Kludne sa pytaj konkretne.
To co pise
@ivanaks nas nikdy nikto neupozornil ze v detskom moze byt len jeden rodic. Chapem to obmedzenie ale fakt nebol nikdy problem

ivanaks
4. jún 2021

@katkaseiner Minulé leto na to dávali dosť veľký pozor. Zaiste závisí aj od personálu a tiež už bola korona. Majú to tam dokonca napísané, takže závisí aj od návštevníkov, či to budú rešpektovať. Niektorý plavčík upozorní, iný nie. My sme rešpektovali, lebo z baby plávania viem, že radšej menej dospelákov v detskom bazéne ako viac... Ani náš nemal z vody žiadne problémy a je to tam pekné a udržiavané. Ak je niekde neporiadok, narobili ho hostia.