Ahojte. Kde by ste odporúčali pobyt pre dvoch v Európe? V júni budeme mať 10.výročie svadby a chceli by sme niekam "vypadnúť" 😊. Niečo romantické, kde je možnosť aj niečo pekné vidieť. Zvažujeme Paríž, ale teda pobyt na cca 3 dni vychádza na 800€/os, no zrejme je to bežná cena 🙄...
Paris je drahy velmi avšak mate 10 vyročie zaleži či chodite kazdy rok niekam alebo len na velke vyrocie , určite sa to oplati a budete roky spominať
lacnejšie je Taliansko
, pozri Valenciu, Rim, Benatky , Florenciu Taliansko je velmi romanticke a da sa veľa vidieť
@lienkavax my budeme mať v septembri 10. Výročie ale.teda my sme skromnejší 😀 my ideme na Liptov na predĺžený víkend 👍
@minesasubu ďakujem pekne 🤗, popozerám..
@alchemilkazltozelena no, my nie sme nároční, len SK máme už celkom pochodené, tak by sme chceli vidieť niečo mimo Slovenska 😊...
@lienkavax Miláno. My sme tam boli na 20. Výročie😉. Lacné letenky, krásne mesto, stačia na to 3 noci... A popritom sme si pozreli ešte historické Bergamo, odkiaľ sa lieta. Aj na futbalovy zápas sa nám podarilo lístky zohnať... 80 tisíc ľudí....pre mňa fantastický zážitok... A to futbal v telke neznášam 🤣 ale to bol pre mňa normálne kultúrny zážitok, zažiť tu atmosféru a celkovo organizáciu toho celého👏👏
Miláno fakt odporúčam, je dostupné, lacne lety, je to blízko, ceny v pohode...
Ja by som do Milana ani Paríža nešla ak veľmi necestujem. Určite Rím, je to romantické a krásne mesto. Alebo porto, ak chcete nieco kompaktne tak je dobrou voľbou. Ale v júny by som na takýto pobyt nešla 1. Sú uz horúčavy 2 vyššie ceny. Odložila by som to na október alebo ďalší rok.
Aj Benatky by boli vhodne
@slovenka753 v Ríme sme boli, áno krásne mesto, ktoré dýcha históriou 👌.
@lienkavax to by som už zaplatila dovolenku pri mori 😁