Pobyt pre 50-ročnú maminu

domi235
4. dec 2022

Ahojte,
prosim o radu🙏, moja mamka bude mať 50-tku.
Premyšľala som nad zakupenim vikendoveho pobytu pre dve osoby: napr. masaže … s plnou penziou ( raňajky, obed, večera)

Preto bežim po radu, sem, ak mate veľmi dobre skusenosti s nejakym pobytom,( vychod alebo aj niekde inde) kde ste boli spokojní 🤗 pište, ďakujem👏

zmrzlinka2021
4. dec 2022

@domi235 ludia v mojom okoli si velmi chvalia Piestany, ale ak ste z vychodu, radsej sa spojte a kupte jej tyzdnovy pobyt a pravdaze pre dvoch, cize nech tam ide si oddychnut s manzelom

viestta
4. dec 2022

Kupele Ruzbachy, hotel Avena Liptovsky Jan

ma77
6. dec 2022

Aquatermal Dolna Strehova

marsmykkok
8. dec 2022

Určite nejaké kúpele, napríklad Brusno.

marsmykkok
8. dec 2022

@ma77 to je podľa mňa skôr pre rodiny s deťmi, starším by som hľadala niečo čo moc rodiny s deťmi nevyhladavaju, nech majú kľud.

jasminet
8. dec 2022

Rajecké Teplice, Bešeňová

mk1111111111
8. dec 2022

Ja viem len na zapade. Zochova chata - TOP ka

ma77
8. dec 2022

@marsmykkok Ano beriem tvoju radu ale my sme tam boli a mam pred 50 a neboli tam len rodiny s detmi ale aj starši par tak pol na pol😉

domi235
autor
8. dec 2022

@ma77 ja ich zasa nechcem poslat do starobinca🤣 ale niekde kde bude dobre. Budu spokojni a bude tam čisto.

marsmykkok
8. dec 2022

@domi235 To nie je o starobinci, ale o tom, že deti robia hluk, je ich všade plno s tými plávacími pomôckami zaberú celý bazén a nedávajú pozor a dospelý človek si chce aj bezpečne v kľude zaplávať, zrelaxovať vo vírivke a tak. A teda čo poznám z rozprávania, staršej generácie takéto miesta plné deti príjemné nie sú. Preto radšej niečo kde chodia skôr dospelí ľudia len, kľudne aj starší.

vikusjk
9. dec 2022

@domi235 ja som bola s mamkou a mojou dcerou (cize tri generacie) v Turcianskych Tepliciach, mamka mala procedury a my sme sa chodili kupat do termalnych bazenov. Mali sme plnu penziu, hotel 4* a ceny velmi fajn. Ak im chces dopriat luxus, tak maju aj 5* hotel

elief
10. dec 2022

@marsmykkok ja s tebou súhlasím, mám 45, môj takmer 48, a áno hľadáme miesta, kde je detí čo najmenej, svoje už máme dospelé, vnúčatá ešte žiadne, a užívame si čas " bez detí", máme radi kľud, pohodu a podobne 🙈🙈🙈