Ahojte,
prosim o radu🙏, moja mamka bude mať 50-tku.
Premyšľala som nad zakupenim vikendoveho pobytu pre dve osoby: napr. masaže … s plnou penziou ( raňajky, obed, večera)
Preto bežim po radu, sem, ak mate veľmi dobre skusenosti s nejakym pobytom,( vychod alebo aj niekde inde) kde ste boli spokojní 🤗 pište, ďakujem👏
Kupele Ruzbachy, hotel Avena Liptovsky Jan
Aquatermal Dolna Strehova
Určite nejaké kúpele, napríklad Brusno.
@ma77 to je podľa mňa skôr pre rodiny s deťmi, starším by som hľadala niečo čo moc rodiny s deťmi nevyhladavaju, nech majú kľud.
Rajecké Teplice, Bešeňová
Ja viem len na zapade. Zochova chata - TOP ka
@marsmykkok Ano beriem tvoju radu ale my sme tam boli a mam pred 50 a neboli tam len rodiny s detmi ale aj starši par tak pol na pol😉
@domi235 To nie je o starobinci, ale o tom, že deti robia hluk, je ich všade plno s tými plávacími pomôckami zaberú celý bazén a nedávajú pozor a dospelý človek si chce aj bezpečne v kľude zaplávať, zrelaxovať vo vírivke a tak. A teda čo poznám z rozprávania, staršej generácie takéto miesta plné deti príjemné nie sú. Preto radšej niečo kde chodia skôr dospelí ľudia len, kľudne aj starší.
@marsmykkok ja s tebou súhlasím, mám 45, môj takmer 48, a áno hľadáme miesta, kde je detí čo najmenej, svoje už máme dospelé, vnúčatá ešte žiadne, a užívame si čas " bez detí", máme radi kľud, pohodu a podobne 🙈🙈🙈
@domi235 ludia v mojom okoli si velmi chvalia Piestany, ale ak ste z vychodu, radsej sa spojte a kupte jej tyzdnovy pobyt a pravdaze pre dvoch, cize nech tam ide si oddychnut s manzelom