Pobyt na víkend pre dvoch

modrykolibrik
19. jan 2023

Ahojte. S priateľom budeme mať výročie 13.februara a chcela by som nejaký špeciálny darček pre neho. Neviete mi dat typ príp. poradiť? Mali sme vybraný pobyt na víkend ale chybou majiteľa to padlo. Tak premýšľam nad iným ale niečo romantické len pre nás dvoch kde si môžeme navariť ale zas neminiem za pobyt výplatu. Dakujem

vamajka
19. jan 2023

@modrykolibrik pozri zlavomat, zlava dna ja tak riesim

crazy_cat_lady
19. jan 2023

to je dost obsirna poziadavka, skuste to nejak zuzit na lokalitu - stredne slovensko/zapadne/prip. tatry/orava atd..

inak za mna ak by som vyberala romanticky pobyt, asi by som nesla do moznosti, ze tam budem musiet varit 🙂 ale to som ja

a tak isto zavisi aj od Vasho budget-u, pre niekoho je 400 eur za vikendovy pobyt vela, pre niekoho malo, no zalezi aj od toho, co vsetko mate v cene zahrnute.. rovnako, ci ste skor typy na welness/lyzovacku..

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sun_shine_2020
19. jan 2023

@modrykolibrik ahoj, neviem o aký typ pobytu máš záujem ale mne sa celkom paci pobyt v karavane. Na instagrame pozri vo.stvorici.na.4.kolesach alebo tak nejako sa volajú. Ponúkajú ubytko v karavane pod lietavskym hradom, karavan je krásne vyzdobený, zaparkovany, vedia vám pripraviť aj občerstvenie.

oblecenie99
19. jan 2023

https://www.zlavomat.sk/akcia/794146-jedinecne-...

Toto bolo najromantickejšie, čo som naposledy videla 😁 ale vyššie máš aj názor chlapa, a myslím si, že nie je od veci, práve naopak.. 🙂

janinamojka
19. jan 2023

@oblecenie99 tak toto vyzera úžasne..👍