Pobyt na Veľkú noc 2019

zuzulkazu
3. feb 2019

Zienky, ksm sa chystate na velku noc? Chcela by som tento rok s detmi zmenu, bejaky zaujimavy pobyt nech si to uzijeme... Dakujem za napady

pininka
3. feb 2019

@zuzulkazu už je dosť pobytov v ponuke. My sme boli minulý rok v hoteli amalia nová Lesná a tiež by som išla niekam do Tatier aj ďalšiu veľkú noc.

hettinka
3. feb 2019

My chodievame do Chorvátska. Super ceny a pri mori už je prijemne teplo, hoci ešte nie na kúpanie.

zuzulkazu
autor
3. feb 2019

@pininka prave neviem nic rozumne najst, vela je od 4 noci co nemozme, kvoli praci, a ceny ze 700 za 4 dni mi pride trosku vela

hettinka
3. feb 2019

@zuzulkazu veď toto. Na sk sú ceny hneď 2-násobne, keď sú sviatky.

pininka
3. feb 2019

@zuzulkazu no ceny to áno, nás je 5 a potrebujeme apartmán, takto tom viem svoje. Ale my sme boli vtedy na tri noci za 400 eur. Ale hľadala som veľmi dlho. Žiaľ je to tak,že na veľkú noc je to väčšinou na 4 dní.

hettinka
3. feb 2019

@pininka 400 bez stravy? To sme boli v HR s polpenziou a teda ešte 200 doprava ... ale tak zasa bol to hotel so stravou, bazénom, wellnessom a mali sme 2 izby. Celkovo nás to vyšlo 900, lebo sme pochodili celé okolie, platili ešte vstupy, zmrzliny, kávičky a tak, neobmedzovali sme sa ... ale to sa dá kludne minúť aj na Liptove, ak chce človek niečo navštíviť, ved len vstup do Bešenky alebo Tatralandie + strava tam je aj 100 na rodinu.
Tatry hotel Trigan s PP 3 noci cez jarné prázdniny vyšiel 600 tiež a manžel so synom boli aj lyžovať, skipasy tiež drahé, k tomu cesta ... tiež nás to vyšlo ku 900€.
Pozerala som aj Zlavomat, bud je to o ničom, alebo velkonočné a prázdninové termíny nie sú možné.

Inak, videla som dnes ponuku do Sklenných Teplíc velkonočný pobyt, nahodila som našu rodinu, cena nejakých 650€ s PP a nejakými vstupmi do kúpelov, masážami (tie ale deti nevyužijú, tak neviem, ako to majú...).

Manžel má nárok na ten príspevok od zamestnávateľa na dovolenku, tak to chceme využiť cez jarné prázdniny, aspon on má nárok, ja nemám ☹

pininka
4. feb 2019

@hettinka ja som niekde písala že to bolo bez stravy? Pre piatich vo veľkom apartmáne na 4 dní s polpenziou, bazénom a wellness je to zadarmo u nás na Slovensku. Neviem čo by som v Chorvátsku teraz robila, navyše keď nám tam treba cestovať 10 hodín, čo je fajna palka už len za benzín. Cely deň alebo noc s deťmi v aute, a ešte sa ani nedá kúpať.

hettinka
4. feb 2019

@pininka a názov toho apartmánu nedáš? Ak to bolo so stravou, tak v tom prípade fajn cena.

My chodíme kvôli vzduchu, som alergik a na jar to perfektne pomáha, ten vzduch. Toez je ideálne počasie na prvú zmzlinu a na poznávanie, keďže v lete v horúčave na chodenie po pamiatkach náladu nemám.
Inak, my sme sa aj v mori kúpali, minuly rok len po členky, veľká noc bola skoro. Ale roky predtým normálne zaplavali, sme otuzilci, no 😂❄️🏊🏻‍♀️🏊‍♂️
Vyrážali sme nadránom a poobede sme tam, cesty sú prázdne, takze úplne iné cestovanie ako v lete. Chodíme na sever, Istria, maximálne ostrov Krk.

pininka
4. feb 2019

@hettinka písala som že to bolo v hotely Amalia, Nová Lesná. Strava bola skutočne vynikajúca. Bývali sme na poschodí, jedine čo mi vadilo bolo, že hore bol aj detský kútik aj biliard, či sedenie, ale všetko bolo počuť do izieb pod tým, takže nás viackrát boli upozorniť. Ale zas mi sme boli väčšia partia a aj tých menších detí bolo viac.

hettinka
4. feb 2019

@pininka toto je ono? https://www.zlavadna.sk/zlava_273511_pobyt-plny...

Ale presne ako som písala, cez veľkú noc sa zľava využiť nedá ☹️ A pre nás štyroch to aj po zľave vychádza 600€, keďže by som musela vziať 2 kupóny na 3 nocí po 299. To ste fakt museli dostať nejakú špeciálnu cenu, deti zadarmo. Aký je ten apartmán? Sú tam 2 oddelene spalne? My nechceme byt všetci v 1 izbe totiž.

pininka
4. feb 2019

@hettinka ja som to objednávala cez cestovku sunflowers kde bol priamo veľkonočný pobyt tam a aj oni na stránke mali vtedy tie veľkonočné pobyty.

hettinka
4. feb 2019

@pininka a ešte sa spýtam, večere servírované pisu polievka a druhé jedlo, ako to bolo? Jednotne menu, slebo vyber z jedálneho lístka? Rozmýšľam zarezervovať to na jarné prázdniny, muž ak by dostal 275€ ten príspevok od zamestnávateľa, tak by sa to dalo...

pininka
4. feb 2019

@hettinka prvý večer sme mali určené, ale potom sme si vyberali. A skutočne aj na obed keď sme tam boli, cestoviny ako v Taliansku a veľké porcie