Plitvické jazerá

sinda11
13. júl 2024

Ahojte. Mam deti 4 a 6 rocne a chcem sa spytat ci je pre nich vhodny vylet na Plitvicke jazera? Kto ste boli s detmi prosim poradte. Oni su poslusni len neviem ci to neni narocne pre nich. Diki

janinah
13. júl 2024

Ja by som tam tak malé deti nebrala.

btus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
btus
13. júl 2024

Pre tak malé deti Plitvice nie. Skúste Krku, tam je menej chodenia.

cherrystone
13. júl 2024

@sinda11 my sme boli so 4 rocnou, ktora neznasa chodenie a turistiku. Isli sme po trase C, ale po plavbe lodou sme uz spravili len okruh okolo prveho jazierka a isli naspat po tej istej trase. Cestou tam bola aj na rukach, ale s tym sme pocitali nakolko sme cestovali v noci na prvy ranny vstup a bola trochu neprebudena. ked uz vedela, ze ideme spat, tak celu cestu "bezala" k autu. cestou spat sme uz stretavali fakt priserne davy ludi, ale rano tam nebol nik a uzili sme si to.

espritka29
13. júl 2024

Boli sme minuly rok so 6r synom. Najvacsi zazitok bol vidiet 1-2 vodopady, previest sa tym busom a lodkou. Ked sme uz isli dlhsie peso, prichadzali otazky, kedy uz bude koniec. Tiez neodporucam, o trochu dalej je Slunj, je to pekna oblast, male. Alebo nejaky vylet lodou. Chystame sa tento rok na Vrgadu z Biogradu, je to kratke, tam budeme na pies. plazickach a potom sa vratime do Biogradu. V tomto veku deti planujeme skor destinacie, kde je trochu ruchu vecer - trampoliny, kolotoce, skakacie hrady. Ked bude syn starsi, tak skor aj nieco poznavacie.

bela30
13. júl 2024

@sinda11 Boli sme minuly rok. Je tam dost zly teren v niektorych castiach ides hore-dole, ak pocitas napr. s kocikom rovno ti poviem, neber ho, nie je to prisposobene na kociky a trapili by ste sa s nim. Avsak, mozete si zvolit trasu aj kratsiu je tam viac vstupov kadial sa tam vies dostat, no uprimne neviem, ci sa vam to takto oplati, je to tam obrovske a stoji za to, to vidiet cele, podla mna za tu cenu vidiet len kusok z toho by bola skoda. Ale zazitok je to zaruceny, je to tam krasne.

simona92101
13. júl 2024

@sinda11 su tam rozne okruhy,treba zvazit ako su deti na tom s chodenim,ale skor ten najmensi okruh.my sme boli s muzom na tom najv.okruhu a teda mali sme dost v tom teple.a s uzasom som sledovala rodinky s malymi detmi bez vody,v ZABKACH ako sa tam stveraju🤦‍♀️treba pevnu obuv,vziat vodu so sebou.

kaktusik007
13. júl 2024

bola som tam so 7 a 8 rocnym, ale teda mali toho dost. Ty mas este velmi male deti na to

martinmmartin
13. júl 2024

je to chodenie v teple a brutalnom dave turistov . Decka z toho mat budu akurat tak traumu a ty tiez.

aliby28
14. aug 2024

Ahojte, ktorí ste boli aktuálne na plitviciach, koľko stojí vstupné? Na nete som našla 40eur na osobu, to je jednotná cena? Je jedno na ktorý okruh idem? Rozpísané okruhy nikde nevidím, ďakujem za odpovede

btus
15. aug 2024

@aliby28 podľa toho, čo majú napísané, tak už nerozdeľujú krátky a dlhý okruh.