Plitvické jazerá

qwerty81
2. júl 2014

Zdravim vas.
Chystame sa do Chorvatska a chceli by sme ist pozriet Plitvicke jazera. Mate niekto skusenosti? Boli ste? Oplati sa to vidiet? Hlavne ma zaujima ako to tam chodi, pocula som, ze su tam velke rady,... vdaka za info.

gogolova
2. júl 2014

Ja som tam bola skoro pred 5 rokmi a už vtedy stálo vstupné skoro 20 euro na osobu....bolo tam krásne ale za tie peniaze sa mi to nezdalo☹

ukulela
2. júl 2014

my sme boli, matne si pamatam vstupne cca 100 kuna. mne to za tie peniaze stalo. ano, je tam natresk, ale dalo sa avelmi sa mi pacilo. ale ja som generacia odchovana na Winetuovi, takze aj preto 🙂

maja1113
2. júl 2014

My sme boli pred 2 rokmi. Vstupne neviem kolko bolo, sa sato pozriet na nete. Prisli sme tam rano medzi prvymi , lebo sme sa tam zastavovali po ceste do letoviska. Vtedy nebolo tak vela ludi, ale cez den sa nazbieralo, ale nejake strasne rady neboli. Princip je ze sa vlacikom vyvezis "hore" a potom si ides peso dole svojim tempom, kde sa vsetci ludia roztratia po parku, takze je to v pohode. A ci sa to oplati? Uz sa tam mozno nedostaneme, je tam prekrasne, nieco take sa hoci kde nevidi. Nam sa oplatilo, lebo prirodu mame radi.

bubinko1506
3. júl 2014

my sme boli tiez pred par rokmi - prisli sme rano a bolo tam uplne malicko ludi. neviem, kolko stalo vstupne, neriesili sme to, lebo sme tam chceli ist a stalo to za to. kusok sme sa vyviezli vlacikom a potom sme sa uz prechadzali sami popri jazerach. bolo to super a strasne rada by som si to zopakovala.

ewinecka
3. júl 2014

ahoj my sme tam boli myslim pred troma rokmi ked sme sli cestou do chorvatska na dovcu, prisli sme niekedy doobeda a nebolo to take strasne vobec sme necakali nejak extra dlho, bolo to niektory den cez tyzden, podla mna sa to oplatilo, je tam nadherne, cely den by si mala co pozerat, sme sle len na jeden okruh lebo sme tam chceli byt len pol dna.